Στον δρόμο των επιτυχιών ο ΑΣΑΤ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σπουδαίες διακρίσεις για τον Τρικαλινό σύλλογο τέννις.

Η  12χρονη αθλήτρια του Α.Σ.Α.Τ.  ΚΟΡΔΕΑ ΕΛΕΝΗ (κεντρική φωτό) κατέκτησε την 3η θέση στο Ε3 ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α), στην πόλη του ΒΟΛΟΥ στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Μαγνησίας το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου 2018 . Παίζοντας εξαιρετικό τέννις σε όλους τους αγώνες, ξεκινώντας από το Νο4 του ταμπλό με bye στον πρώτο γύρο, κέρδισε τις αθλήτριες Καλφοπούλου Ε. του Ο.Α. Μαγνησίας 5-3, 5-3 και την αθλήτρια Κουκουράβα Λ. του Α.Σ. Ορφέα  Λάρισας με  σκορ 6-2, 6-4. Στον ημιτελικό ηττήθηκε από το Νο1 του ταμπλό , Στάμου Α. του Ο.Α.Φοίβου Λάρισας με σκορ 6-2, 6-2 , κατακτώντας την 3η θέση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι άλλες δύο επιτυχίες του Α.Σ.Α.Τ. ανήκουν στις αθλήτριές του, Γιολένα Μαθιουδάκη και Μαριαλένα Κουμουνδούρου , οι οποίες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του TENNIS OPEN TOYRNAMENT BY ASICS, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Larissa Sport Center και κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης, άλλος ένας αθλητής του Α.Σ.Α.Τ. , ο Παπανίκος Βασίλης, πήρε την 1η θέση στην κατηγορία ανδρών Βeginners στο TENNIS OPEN TOURNAMENT BY ASICS στο Larissa Sport Center.

 

Οι προπονητές του συλλόγου Θανάσης Καψούρας και Γιώργος Φώλιας μετά τις επιτυχίες σε κοινή τους δήλωση τονίζουν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ως προπονητές, νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για όλους τους αθλητές μας , με τους οποίους περνάμε καθημερινά πολλές ώρες μέσα στα γήπεδα σε εντελώς αντίξοες συνθήκες για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για εμάς, το άθλημα της αντισφαίρισης και την πόλη των Τρικάλων.

Από το 2012 και μετά η μεγάλη άνοδος του τενιστικού κοινού στην πόλη μας, δημιούργησε μια ανάγκη: Την δημιουργία νέων γηπέδων. Βρήκαμε την τοπική αυτοδιοίκηση αρωγό στην μεγάλη προσπάθεια που κάναμε από τότε, με στόχο την κατασκευή νέων γηπέδων αντισφαίρισης στην πόλη μας.

Η διοργάνωση 4 Πανθεσσαλικών Τουρνουά Ενηλίκων τα έτη 2012, 2013, 2014, 2015, η εμφάνιση πρωτοπόρων προγραμμάτων εκμάθησης CARDIO TENNIS (1η εμφάνιση Πανελλαδικά), η αξιολόγηση επιπέδου παικτών Tennis Race  ( International Tennis  Number – ATN), στα πρότυπα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τέννις, οι πρωτιές μας σε Ενωσιακά Πρωταθλήματα , σε Πανθεσσαλικά Τουρνουά Οpen κατηγοριών, τράβηξαν την προσοχή του τενιστικού κόσμου στην πόλη των Τρικάλων. Η ραγδαία ανάπτυξη του τέννις στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι και στα Τρίκαλα θα αποτελέσει μια αξιοσημείωτη εναλλακτική λύση άθλησης των νέων παιδιών, τα οποία είναι η βάση του μέλλοντος για το άθλημα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δείχνει να ενδιαφέρεται ενεργά για την περαιτέρω ανάπτυξη του υπέροχου αθλήματος της αντισφαίρισης. Θα πρέπει όμως εμπράκτως να αποδείξει ότι στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας φροντίζοντας για την ομαλή λειτουργία των τμημάτων του, που έχει καταφέρει τα Μέγιστα (και Μοναδικά) αποτελέσματα για το τέννις την τελευταία 6ΕΤΙΑ  προβάλλοντας την πόλη των Τρικάλων.

 

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΚΑΨΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΦΩΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ