Ψυχίατροι, σενάρια και Σούλης!!!

Δεν πλήττουμε στην μικρή μας πόλη…

Μύθια

Αυτά που γίνονται στον ΑΟΤ τα τελευταίες μέρες στο χωριό μου τα λέμε …μύθια! Από την στιγμή που έχεις πάρει την απόφαση να κυνηγήσεις τον προπονητή δεν τον αφήνεις παραμονή αγώνα να προπονεί  την ομάδα και να ανακοινώνει και την αποστολή!

Λεωφορείο

Μέχρι αργά χθες το βράδυ συνεχιζόταν η κουβέντα του Μπαταγιάννη με τον Ντόστανιτς. Στο λεωφορείο σήμερα για την Σπάρτη δεν θα ανέβει, γιατί αν ανέβει θα χρειαστούμε …ψυχίατρο στα αλήθεια!!!

Ο επόμενος

Ποιος θα είναι ο επόμενος; Καλή ερώτηση. Επικρατέστερος όλων φέρεται ο Σούλης Παπαδόπουλος. Με την κατάσταση που βιώνουμε η ομάδα θέλει θηριοδαμαστή και ο Σούλης φημίζεται για την ανάληψη επικίνδυνων καταστάσεων..

Σενάρια

Βέβαια ο επόμενος προπονητής ίσως έχει να κάνει και με τα σενάρια περί αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Ο Μπαταγιάννης μπορεί να μην το λέει επισήμως αλλά η αλήθεια είναι ότι αν του κάτσει καλή πρόταση δεν θα πει όχι. Έχει ξενερώσει με όλα όσα γίνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ψάχνει τρόπο απεμπλοκής.

Αντί

Όλο και περισσότερο ακούγεται η πιθανότητα εμπλοκής του Πλεξίδα, ο «Αντί» όπως τον είχε βαπτίσει παλιότερα ο ΦΛΟΥ. Ποια είναι η αλήθεια; Επαφές έχουν γίνει και μάλιστα προχωρημένες. Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του Πλεξίδα τον ενθαρρύνει να ασχοληθεί και αυτός δείχνει να το σκέπτεται γιατί η επιστροφή στην Λάρισα που ήταν, είναι και θα είναι η κορυφαία σκέψη στο μυαλό του δεν είναι πιθανή.

Αναποφάσιστος

Ο ίδιος πάντως είναι αναποφάσιστος. Για την ακρίβεια τις ζυγές ώρες της ημέρας θέλει να επιστρέψει και τις μονές όχι. Αναμένουμε…

Ενδιαφέρον

Ακόμη κυκλοφόρησε, και έχει βάση, και ένα σενάριο εμπλοκής ενός έμπορου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την Θεσσαλονίκη ο οποίος σε λίγο καιρό θα δραστηριοποιηθεί και στα Τρίκαλα. Είναι άγνωστο όμως αν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Ήταν πάντως στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Απώλεια

Μεγάλη απώλεια για το Τρικαλινό ποδόσφαιρο αυτή του Γιάννη Μακρή. Ο Γιάνναρος πέρα από το ένδοξο ποδοσφαιρικό του παρελθόν ήταν ένας μποέμ τύπος με αστείρευτο χιούμορ και έναν μοναδικό τρόπο να περιγράφει ιστορίες από το παρελθόν. Θα λείψει και στον ΦΛΟΥ γιατί πριν τον απογευματινό του καφέ στον Τσικρικά περνούσε από το γραφείο και μας έριχνε δύο, τρεις ατάκες…

«ΦΛΟΥ»

…καλό ταξίδι Γίγαντα…