Οικονομικές διαφορές -ξυλοδαρμός και συμβιβασμός με ανακοινωθέν!!!

 

 

 

Συμβιβαστικά έκλεισε η πιο περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού Τρικαλινού

Οικονομικές διαφορές έφεραν τον άγριο καβγά μεταξύ γνωστών Τρικαλινών, με τον έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται τραυματίας στο Νοσοκομείο και να γίνεται λόγος αρχικά για  «ομηρία» του δαρθέντος .Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση μεταξύ των συνολικά έξι εμπλεκόμενων (οι 5 με τον 1) στην υπόθεση διαρκεί μέρες τώρα και κορυφώθηκε την Παρασκευή, όταν και οι δυο φέρονται να άδειασαν από εμπόρευμα και χρήματα το κατάστημα του επιχειρηματία τον οποίο κατηγορούν ότι τους χρωστάει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Υπηρξαν και διερρευσαν πολλές λεπτομέρειες για το συμβάν που διαδόθηκε σε όλη την τοπική κοινωνία, εκείνο όμως που επβεβάιωσε ουσιαστικά την υπόθεση είναι η  επιστολή  του δικηγόρου του αναφερόμενου ως παθόντος στο επεισόδιο, στην οποία  αναφέρονται τα εξής:

«Σε σχέση με επεισόδιο που είδε τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας και κατόπιν ρητής εντολής του αναφερομένου ως εμπλεκομένου με την ιδιότητα του παθόντος, γίνονται γνωστά τα κάτωθι:

  1. Το περιστατικό έλαβε δυσανάλογες διαστάσεις σε σχέση με την πραγματικότητα, χωρίς καμία ευθύνη του ηλεκτρονικού τύπου ή/και των λοιπών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
  2. Τη σχετική ευθύνη της περιγραφής και της αναπαραγωγής των γεγονότων καθ’ υπερβολήν ανέλαβαν πλήρως και προσωπικά όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στο συμβάν.
  3. Για το συμβάν, που ως και ανωτέρω διαλαμβάνεται έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πράγματι υπήρξαν, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις που έγιναν εκατέρωθεν αποδεκτές και η υπόθεση έκλεισε.