Ανακοίνωση της ΑΕΤ για την απόσυρση απ’ το πρωτάθλημα

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το ιστορικό σωματείο της πόλης

 

Χαρακτηρίζοντας  ως λαναθασμένη επιλογή τη συνεργασία με τον  Ερασιτέχνη ΑΟΤ (δεν τον κατονομάζει)   , η ΑΕΤ ανακοίνωσε σήμερα την απόσυρσή της  από το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής κατηγορίας.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ιστορικής ΑΕΤ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΤ

Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Τρικάλων μετά τις λανθασμένες επιλογές της για συνεργασίες με άλλο σωματείο τα τρία τελευταία χρόνια  στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναγκάζεται  να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αφού δεν κατάφερε να δημιουργήσει  ομάδα με αξιόλογο δυναμικό.

Η πολύ παλιά ιστορία της ΑΕΤ, αλλά και η πρόσφατη των τελευταίων 30χρονων με συνεχόμενη συμμέτοχη στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΤ κατακτώντας τρία πρωταθλήματα  και  με συμμετοχή στην Δ’ Εθνική, δεν της επιτρέπει να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα με ένα μη αξιόμαχο δυναμικό.

Ακολουθώντας την …πολιτική  «τα τμήματα υποδομής είναι η δύναμη μας» η ΑΕΤ  θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΤ για την περίοδο 2018-19.

Πιστεύουμε δε,  ότι  σύντομα θα δημιουργήσουμε  μια νέα αξιόμαχη και δυνατή ομάδα που τη νέα αγωνιστική περίοδο  ξανά θα  πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΤ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους παράγοντες πολλών ομάδων του νομού μας που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στη φετινή αγωνιστική περίοδο, έστω και αν δεν το καταφέραμε.

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Το Δ.Σ. της ΑΕΤ