Με το δεξί και ο Ηρακλής στους ομίλους

Πέρασε με νίκη από τη Νάξο ο Ηρακλής

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στη Νάξο, με τον Ηρακλή να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας φάσεις μπροστά από την εστία του Ανδριόλα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανοίξει το σκορ, στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν με τον Ρόβα στο 17’ και το 46’, αλλά και του Κλέιτον στο 19ο λεπτό.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας τον Ηρακλή κυρίως από στατικές φάσεις, με τον Βοσνιάδη να χρειάζεται σε δύο περιπτώσεις να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες, με τον Ηρακλή να συνεχίζει να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο μέρος, το έκαναν στο 58ο λεπτό με τον Ζιαμπάρη. Μετά από μια εκτέλεση φάουλ, ο Κλέιτον κράτησε τη μπάλα εντός περιοχής, έκανε τη σέντρα για τον Ζιαμπάρη ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Ηρακλή.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τόσο την κατοχή, όσο και τις ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 91ο λεπτό με τον Παναγιωτούδη, ο οποίος είχε περάσει στο 87΄ στην αναμέτρηση αντικαθιστώντας τον Ρόβα.

Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο δεν επαναπαύτηκαν και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σίλβα Κλέιτον πλασάρει τον Ανδρίολα ο οποίος νικάει τον Ανδριόλα και διαμορφώνει το τελικό 0-3.
Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης)Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73′ Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, ΣιμιτσήςΖανελάρηςΦύτρος Μ. (70′ Δαβιλάς), Μαυρομάτης
Ηρακλής (Αλέκος Βοσνίαδης): Π.Βοσνίαδης, ΓιαννίτσηςΖιαμπάρηςΚουτρουμάνος (58′ Κουκόλης), Κανακούδης (29′ Γεωργίου), ΜουμίνΜενδρινόςΚλέιτον, Πασάς, Χασομέρης, Ρόβας (85′ Παναγιωτούδης).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Ηρακλής 3
2. ΠΑΣ Γιάννινα 3
3. Ατρόμητος 0
4. Θύελλα Καμαρίου 0