Ισοπαλία ο Ολυμπιακός-Γλίτωσε από χειρότερα ο ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφεραν οι δύο ελληνικές ομάδες

Ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες στο  ματς με τη Μπέτις ,όμως  μετά την αποβολή του Τσιμίκα, έχασε έδαφος και κινδύνεψε  όμως πήρε βαθμό 0-0 στην πρμειέρα των ομίλων του Europa League

Η Τσέλσι ήταν πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τον περιόρισε σε παθητικό ρόλο και νίκησε 1-0 στην Τούμπα με γκολ του Ουίλιαν στο 7′, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Όσο το σκορ έμενε στο 0-1, ο ΠΑΟΚ ήλπιζε. Έστω και με αυτήν την κακή εμφάνιση, είχε μείνει μέχρι τέλους στο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιχείρησε να ανεβάσει την απόδοσή του. Για να καταλάβετε, ένα κόρνερ πήραν οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος, στο 81′, και η Τούμπα πήρε “φωτιά”, αφού στα λεπτά που είχαν προηγηθεί, ευκαιρίες δεν πραγματοποιούσαν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος πέρασε στον αγώνα τον Ουάρντα στο 62′, στο 69′ τον Πρίγιοβιτς, στο 82′ τον Μπίσεσβαρ, μήπως και αλλάξει κάτι. Τρεις παίκτες της μεσοεπιθετικούς, με την ελπίδα να παραβιαστεί η εστία του Βάσκου. Πρώτο σουτ του Δικεφάλου στο ματς αυτό του Βιεϊρίνια στο 83′ και δεύτερο αυτό του Μπίσεσβαρ στο 85′.

Τι άλλο είδαμε από εκείνο το λεπτό και μετά; Τον τσαμπουκά Ρίντιγκερ – Ουάρντα, το σπρώξιμο του Καντουρί στον Πέδρο ελάχιστα έξω από την περιοχή και τη δύναμη με την οποία έπεσε πάνω στον Ισπανό ο Πασχαλάκης, προκαλώντας του τραυματισμό, που ενδεχομένως και να είναι σοβαρός. Η αναμέτρηση έληξε, η Τσέλσι νίκησε δίκαια 0-1 τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Χατσερίντι, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Σάχοβ (69′ Πρίγιοβιτς), Λέο Ζαμπά (82′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (62′ Ουάρντα), Ελ Καντουρί.

ΤΣΕΛΣΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Τζαπακόστα, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο (66′ Αθπιλικουέτα), Ζορζίνιο (65′ Φάμπρεγκας), Kαντέ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Ουίλιαν, Μοράτα (80′ Ζιρού).