Τιμωρία 9 βαθμών στη Σπάρτη

Το φιλικό στα  Τρίκαλα τη…μάρανε τη Σπάρτη!

Μια μέρα μετά την τεσσάρα (άγνωστο το γιατί δέχθηκε να παίξει  φιλικό τόσο μακριά από την έδρα της …) ανακοινώθηκε η απόφαση για χρέη προς τους Γιώργο Μπουζούκη, Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Παναγιώτη Κατσίκη, οι υποθέσεις των οποίων συζητήθηκαν την Τρίτη (18/09), όπως του Ίμπαν Ράντι, για τον οποίο δεν βγήκε απόφαση.Εάν οι Λάκωνες δεν εξοφλήσουν έως και τις 25 Σεπτεμβρίου, τότε ακολουθεί το στάδιο της ενεργοποίησης ποινής, όπου θα δοθεί προθεσμία 3 εργάσιμων από την ημέρα έκδοσης της απόφασης για εξόφληση, διαφορετικά θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για κάθε περίπτωση. Για να επιστραφούν αυτοί θα υπάρχει νέα προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Μπουζούκη Γεωργίου του Ελευθερίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 332/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Παναγιωτόπουλου Ιωάννη του Στέφανου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 208/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Κατσίκη Παναγιώτη του Σπυρίδωνος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 331/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».