Η τηλεοπτική σειρά του Μαραντόνα

Η Amazon ανακοίνωσε τους ηθοποιούς που θα ερμηνεύσουν τον Ντιέγκο

Πρόκειται για αποκλειστική παραγωγή της, την οποία θα κάνει πραγματικότητα σε συνεργασία με την BTF Media, την Dhana Media και τη Raze, ενώ θα γίνει διαθέσιμη για τους συνδρομητές της πλατφόρμας σε περισσότερες από 200 χώρες. Έχει αποκαλυφθεί ότι θα έχει δραματική προσέγγιση και πως δεν πρόκειται για ντοκιμαντέρ, αλλά και ότι θα παρουσιάσει την «αθέατη πλευρά» του Ντιεγκίτο.

Όπως ανακοινώθηκε, την ερμηνεία του σπουδαίου Αργεντινού επιθετικού θα αναλάβουν οι Ναζαρένο Καρέσο, Χουάν Παλομίνο και Νίκολας Γκολσμιντ (αυτοί απεικονίζονται και στη φωτογραφία), καθώς θα προβληθεί σε διάφορες -κομβικές για την πορεία της ζωής του- περιόδους. Δηλαδή τόσο στην εφηβεία όσο και στον ενήλικο βίο του.

Στο ρόλο της Κλαούντια Βιγιαφάνιε, την οποία ο Μαραντόνα παντρεύτηκε το 1989 και χώρισε δέκα χρόνια αργότερα, τοποθετήθηκαν η Τζουλιέτα Καρδινάλι και η Λάουρα Εσκεβέλ. Τέλος, τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη, ωστόσο δεν έχει γίνει η παραμικρή δήλωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η σειρά θα ταξιδέψει από τα πρώτα ποδοσφαιρικά (και μη) βήματα του Μαραντόνα, μέχρι την εθνική Αργεντινής, την Μπαρτσελόνα, τη Νάπολι και το… «χέρι του θεού». Φυσικά, στο σενάριο θα συμπεριληφθούν όλα τα προβλήματα που τον ταλάνισαν προς το τέλος της ένδοξης καριέρας του.