Άκαρπη η συνάντηση Φρύδα – Ερασιτέχνη

mpasketa

Δεν τα βρίσκουν για κάθοδο 18χρονων στην Α2.

Παρά την σκληρή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη και την απάντηση σε ανάλογο ύφος του Βαγγέλη Φρύδα οι δύο πλευρές κάθισαν χθες στο ίδιο τραπέζι μπας και βρεθεί η κοινή συνισταμένη και κατέλθει η ομάδα στην Α2.

Τον Ερασιτέχνη εκπροσώπησε ο Τάκης Παπαγεωργίου αλλά το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν αρνητικό. Ο Βαγγέλης Φρύδας δεν δέχτηκε την πρόταση του Ερασιτέχνη για κάθοδο στην Α2 με νεαρούς παίκτες ώστε να μην χαθεί η χρονιά και μία κατηγορία (αντί για Β’ θα κατρακυλήσει στην Γ’ Εθνική) επιμένοντας ότι ή θα κατέβει κανονικά ή ομάδα ή καθόλου. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι πιθανότητες να κατέβει η ομάδα κανονικά στο πρωτάθλημα είναι απειροελάχιστες με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να υποστηρίζει ότι θα κάνει κάποια ραντεβού με Τρικαλινούς επιχειρηματίες ευελπιστώντας ότι θα βρει κάποια λύση.

Από την άλλη στον Ερασιτέχνη πιστεύουν ότι η δική τους πρόταση είναι πιο ρεαλιστική αλλά χωρίς την συναίνεση του Φρύδα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Με τις μέρες να περνάνε δεν φανταζόμαστε ότι υπάρχει κάποιος που να ποντάρει τα λεφτά του σε κάθοδο της ομάδας φέτος στην Α2.