Διεθνές προπονητικό Καμπ του ΣΟΑΤ

 received_1886349271399908Για 5η χρονιά το καθιερωμένο καμπ αναβαθμίζεται

 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωνεται από την Οργανωτική Επιτροπή πως η διοργάνωση του Διεθνούς Προπονητικού Καμπ του ΣΟΑΤ που θα γίνει στην πόλη μας στις 28-31 Αυγούστου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, στέφεται με απόλυτη επιτυχία καθώς  54 Σύλλογοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, 500 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή και μαζί με τους προπονητές , τους  βοηθούς και τους γονείς θα ξεπεράσουν τους 1000 επισκέπτες στα Τρίκαλα.

To Προπονητικό team του Καμπ στελεχώνουν , ο Ολυμπιονίκης του Πεκίνου 2008 από την Δομινικανή Δημοκρατία Gabriel Mercedes, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής 2015 Βελγος Jaouad Achab, ο Μεξικανός Allende Salvator, Ο Ιταλός Aldo Codazzo και ο Μαροκινός Moustapha Akkouh.

Για 5η χρονιά το καθιερωμένο καμπ αναβαθμίζεται συνεχώς καθώς είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα και δυνατότερα Ευρωπαϊκα καμπ καθώς  διάσημοι προπονητές Ταεκβοντο επιθυμούν να διδάξουν αλλά συνάμα  αποτελεί πρώτη επιλογή  για την προετοιμασία αθλητών  υψηλότατου επιπέδου .

Η σπουδαία δουλειά που κάνει ο ΣΟΑΤ σε όλα τα επίπεδα έχουν δώσει καρπούς και τεράστια αναγνωρισιμοτητα και αναγνώριση και είμαστε ιδιαιτερα ευτυχείς για τις κατακτήσεις μας που ήρθαν με πολύ κόπο και μεράκι.

Το Καμπ δεν θα μπορούσε να γίνει δίχως την βοήθεια του Δήμου Τρικκαίων που είναι συνδιοργανωτης και των χορηγών-υποστηρικτών που θα αναφερθούμε ξεχωριστά.