Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Αναβολή από ΕΠΟ-θα αποφασίσει Παρασκευή για άνοδο

Αναβολή από ΕΠΟ-θα αποφασίσει Παρασκευή για άνοδο

Μια ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει η έγκριση

Μια ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει η έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.

 βασικό αγκάθι αποτελεί ο τρόπος που θα γίνει η αναδιάρθωση αφού ακόμα δεν έχει εκπονηθεί το το πλήρες σχέδιο και ενώ ένα νέο θέμα είναι και η Γ’ Εθνική και ο τρόπος που χωρίζονται οι ομάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι ομάδες της Ρόδου και της Μυτιλήνης που έχουν πολλά ταξίδια που θα πρέπει να κάνουν (σ.σ. κάθε χρόνο 12 τον αριθμό). Επίσης άλλες ομάδες που διαφωνούν με την συγκρότηση των ομίλων και τις αποστάσεις. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως τα ανοικτά θέματα είναι πολλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

H E.E. αποφάσισε:

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της SuperLeague.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

Συντάκτης

Άρθρα : 18866
Scroll to top