Δείγμα θετικό

thumbnail_DSC_0050

Φιλική νίκη του ΑΟΤ επί της ΑΕΛ με 2-1

Δεμένη ομάδα, με σαφή προσανατολισμό και κατεύθυνση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και με παίκτες «μηχανάκια» που να παίζουν ομαδικά και όχι ατομικά επέδειξε ο Ράτκο Ντόστανιτς στο σημερινό φιλικό με την ΑΕΛ όπου οι «καυνέρυθροι» επικράτησαν με 2-1 γυρίζοντας μάλιστα το σκορ.

Οι φίλαθλοι των Τρικάλων που δεν εμφανίστηκαν πάντως μαζικά στο γήπεδο χειροκρότησαν ουκ ολίγες φορές τις προσπάθειες των παικτών των Τρικάλων.

Το περισσότερο χειροκρότημα το δέχτηκε ο Ράντι ο οποίος ξεσήκωσε το γήπεδο με τις περίτεχνες ενέργειες του και αποθεώθηκε στην αλλαγή του. Εξαιρετικά διαπιστευτήρια όμως εκτός από τον Ράντι έδωσαν και οι Συμελίδης, Μακρίδης, Θεολόγου ενώ όσοι χρησιμοποιήθηκαν από τον Ντόστανιτς έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση.

Τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα από την ΑΕΛ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ντόστανιτς έχασε σωρεία ευκαιριών ενώ η ΑΕΛ ευτύχησε να βρει δίχτυα στην μία και μοναδική φάση την οποία έκανε, στο 7’ με τον Νούνιτς.

Τα Τρίκαλα απάντησαν με δοκάρι του Συμελίδη και κάμποσες κλασσικές ευκαιρίες και στην επανάληψη κατάφεραν στα πρώτα επτά λεπτά να ανατρέψουν το σκορ και να περάσουν μπροστά με γκολ των Συμελίδη και Μακρίδη.

thumbnail_39580498_231087537559017_1281368239670034432_n

Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, η ΑΕΛ πίεσε αλλά δεν κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση και άφησε ερωτηματικά όσον αφορά την ετοιμότητα της εν’ όψει του πρωταθλήματος της Super League.

Το live του αγώνα απο το sportrikala.gr:

Μπροστά σε λίγο κόσμο ξεκίνησε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την ΑΕΛ.

Μετά απο μία καλή προσπάθεια των Τρικάλων η ΑΕΛ βγήκε σε γρήγορη αντεπίθεση με τον Νούνιτς να κάνει μία εξαιρετική κούρσα και βγήκε απέναντι στον Ταϊρη τον οποίο πλάσαρε υποδειγματικά για να σημειώσει το 0-1.

Η απάντηση των Τρικάλων ήρθε στο 10′ όταν ο Συμελίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι

Τα Τρίκαλα πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και στο 16′ σουτ του Συμελίδη αποκρούει ο Γκέκας.

Στο 23′ και πάλι καλή στιγμή για τον ΑΟΤ με τον Ράντι απο κοντά να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ μετά απο σέντρα ακριβείας του Γκόλια.

Στο 29′ ο Ράντι έβγαλε ασίστ στον Πάνο ο οποίος απέναντι στον Γκέκα έχασε τον βηματισμό του και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την καλή στιγμή.

thumbnail_DSC_0063

(*) Ένταση στο 38΄με τον Λεοζίνιο ο οποίος δέχτηκε κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Τσιμίκα. Είχε προηγηθεί ένα σκληρό φάουλ στον Βραζιλιάνο λίγο νωρίτερα και το φύλαγε φαίνεται. Την ίδια στιγμή έντονο διάλογο είχε ο Αλέξης Κούγιας στην εξέδρα με φιλάθλους των Τρικάλων.

Στο 41΄ο Γκέκας μάζεψε προ του Μακρίδη.

Πολύ καλύτερα τα Τρίκαλα χάνουν νέα ευκαιρία στο 44′ με τον Πάνο απέναντι απο τον Γκέκα να πλασάρει άουτ.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Πολυχρόνης με βοηθούς τους κ.κ. Βρούζο, Μηνούδη και 4ο τον Μέγα.

Ισοφάριση για τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια στο 53′ όταν ο Συμελίδης κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουλούκου!

Γκολάρα Μακρίδη!

Τα Τρίκαλα που εντυπωσιάζουν παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 55′. Ο Ράντι βγήκε στην αντεπίθεση γρήγορα, γύρισε για τον Μακρίδη ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έξω απο την περιοχή σημείωσε τ0 2-1!!!

Σουτ του Σαϊτη στο 80′ δεν ανησυχεί τον Ταϊρη

Νέα καλή στιγμή για τον ΑΟΤ με σουτ του Συμελίδη να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Κεφαλιά του Νούσιου στο πρώτο δοκάρι μετά απο κόρνερ φεύγει άουτ

Πιέζει η ΑΕΛ και στο 85΄σουτ του Σαϊτι άουτ.

thumbnail_DSC_0022

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης (88′ Γιδόπουλος), Πάνος, Γκόλιας (65′ Νιάρος), Γκότοβος (88′ Συριόπουλος), Θεολόγου (62′ Πατσατζόγλου), Τσιάρας (59′ Γκατζολάρι), Μακρίδης (56΄Μαντιανί), Τσιμίκας (83′ Σιαλμάς), Συμελίδης (88′ Κατσαντώνης), Γιουκαρής (88′ Αλμπάνης), Ράντι (86΄Γκουγκούδης)

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας (46’Σουλούκος), Καρανίκας, Γκοϊκοβιτς, Γκόριπετς, Μπάλλας, Μάρκος, Χαλάτσης (46′ Χοτζάλι), Μπάμης (46′ Πινακάς), Λεοζίνιο (46′ Χοτζάλι), Νούνιτς, Σαϊτι