Νίκησε τον ΠΑΣ και βγήκε 1η η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή νίκησε  2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Στο 3’ ο Βούλγαρος μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ, αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε. Στο 6’ ο Κολ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και έφτασε στον Μαυριά, ο οποίος με νέο σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 14’ ο Κυνηγόπουλος έκανε το σουτ, ο Βελλίδης απέκρουσε ασταθώς και ο Κολ με πλασέ έγραψε το 0-2. Στο 21’ κεφαλιά του Κυνηγόπουλου, μετά από φάουλ του Καρακατσάνοφ, πέρασε μόλις άουτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντέδρασε και στο 21’ ο Κόντε κέρδισε τον Κολοβούρη στην έξοδό του και μείωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή ευκαιρία προς το τέλος του αγώνα, αλλά η Παναχαϊκή ήταν αυτή που έφυγε νικήτρια από το παιχνίδι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (15’ Παπαϊωάννου), Τζημόπουλος (19’ Σκόνδρας), Μιχαήλ (39’ Γώγος), Αποστολόπουλος, Σιόντης, Τσικάρτσκι, Νικολιάς (26’ Νικολιάς), Κούζικ (30’ Λουκίνας), Γιάκος (19’ Ντόλοβατς), Κόντε, Κρίζμαν (19’ Ξύδας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Μαυρίας, Κολ, Καρατσανάκοφ, Κυνηγόπουλος.