Αναστάτωση στα Μετέωρα για το γηπεδικό

DSC02715

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έντονος προβληματισμός του Δ.Σ. της Καλαμπακιώτικης ομάδας

Τα Μετέωρα βρίσκονται μπρος στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους και δεν ξέρουν ακόμη αν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο της Καλαμπάκας λόγω των έργων που γίνονται στον χλοοτάπητα με τα μηνύματα να μην είναι αισιόδοξα όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης του.

Το γεγονός αυτό έχει τινάξει στον αέρα τον προγραμματισμό της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Θώμο να δηλώνει στο meteora24.gr ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κατεβάσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική χωρίς αυτή να μπορεί να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Θώμου στο meteora24.gr:

Ο κ. Θώμος μίλησε για το σοβαρό γηπεδικό πρόγραμμα και τόνισε πως έπειτα και από την σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Τρίτης 7/8 στο Δημαρχείο Καλαμπάκας με την Δημοτική Αρχή, άπαντες αντιλήφθηκαν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τον χλοοτάπητα του γηπέδου.

«Η αντίληψη του μεγέθους του προβλήματος που υπάρχει, δρομολογεί τις εξελίξεις για το θέμα και φυσικά τη διάθεση όλων να βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση» είπε ο κ. Θώμος.

Η διάθεση να βρεθεί λύση στο θέμα είναι δεδομένη και εξετάζονται αυτή την στιγμή διάφορες λύσεις. Πάντως ως ομαδα δεν μπορούμε να πάμε να παίξουμε σε  κάποιο άλλο γήπεδο πέραν της φυσικής έδρας μας. Ούτε στο Ελευθεροχώρι, ούτε στο Νεοχώρι,  ούτε πουθενά.

Για ένα δυο παιχνίδια ίσως στο στάδιο των Τρικάλων για παράδειγμα,  αλλά όχι για κάτι μόνιμο. Αυτό το έχουμε αποφασίσει και θα το τηρήσουμε. Δεν μπορώ να κατεβάσω την ομάδα στην Γ Εθνική δίχως αυτή να αγωνιστεί στην έδρα μας. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Εκτιμώ όμως ότι με καλή διάθεση εκ μέρους όλων, λύση θα βρούμε και η ομαδα θα αγωνιστεί στην φυσική της έδρα».