Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου

βρέθηκε η χρυσή τομή των δύο πλευρών

Συνεχίζει με τα «ερυθρόλευκα» ο Κώστας Παπανικολάου. Στη δεύτερη συνάντηση του 28χρονου φόργουορντ με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, μετά από συζητήσεις διάρκειας δύο ωρών υπήρξε συμφωνία.

Έτσι ο Έλληνας διεθνής θα παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού για την επόμενη τριετία, επεκτείνοντας τη συνολική του «υπηρεσία» στην ομάδα του Πειραιά στα 10 χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες. Τώρα από εδώ και πέρα έχουμε δουλειά μπροστά μας, ώστε να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Είμαι χαρούμενος. Η θέληση των προέδρων αλλά και η δική μου θέληση να μείνω εδώ, έπαιξε τον ρόλο της. Δεν έχουμε μία απλή επαγγελματική σχέση», ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου φόργουορντ λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση ανανέωσης του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Όλα τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και όλοι θέλουμε να μείνει. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και οι πρόεδροι θα κάνουν ο,τι μπορούν για να τον κρατήσουν».