Αυτοί θα σφυρίξουν το ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο

 

Εγινε ο ορισμός των διαιτητών του μεγάλου αγώνα

 

Γνωστοί έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής (15/6) οι διαιτητές του Game 5 των τελικών στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Ολυμπιακό (Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μάνος).

 

Λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης των διαιτητών του 5ου και τελευταίου αγώνα των τελικών της Basket League, όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος για τη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας του ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ καλεί ΕΟΚ/ΚΕΔ να «σταματήσει να εκτίθεται» και απαιτεί στον τελευταίο τελικό να επιλεχθούν τρεις διαιτητές μεταξύ των κορυφαίων διεθνών ελλήνων διαιτητών και μόνο.

Με αυτή την ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός μένει πιστή στη θέση που εξέφρασε πριν ξεκινήσουν οι τελικοί απέναντι στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί την ΕΟΚ/ΚΕΔ να σταματήσει να εκτίθεται και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στον τελευταίο τελικό της σεζόν, στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο, η επιλογή των τριών διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους ΔΙΕΘΝΕΙΣ Έλληνες διαιτητές και μόνο»