“Βόμβα” στον ΑΟΤ : Τα κλειδιά στον Μπέκιο απο τον Μπαταγιάννη !!!

mpatagiannis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ξέχασε τις τελευταίες του δεσμεύεσεις  κι έκανε καινούριες

Νέες περιπέτειες για τον ΑΟΤ. Τα όσα είπε ο Μυροφορίδης σε βάρος του (το χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό πουθενά) φαίνεται πως ενόχλησαν τόσο τον Δημήτρη Μπαταγιάννη, ώστε προέβη ,πριν απο λίγο, σε δήλωση στην οποία αναφέρει ότι παραδίδει τα κλειδιά στον κ. Μπέκιο (παρεμπιπτόντως  έχουμε κάμποσο καιρό να τον δούμε στα Τρίκαλα) συνεχίζοντας όμως να στηρίζει την ομάδα. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως δεν πέρασε ούτε βδομάδα από την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ στην οποία ο κ Μπαταγιάνης ήταν ξεκάθαρος αναφέροντας πως θα παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ.

Η γραπτή του δήλωση έχει ως εξής:

Από την αρχή της ανιδιοτελούς ενασχόλησης μου με την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα εδώ και ένα χρόνο, αρκετοί άνθρωποι μου είπαν ότι μπαίνω σε ένα χώρο ξένο ως προς εμένα και μου ευχήθηκαν καλή δύναμη και υπομονή. Σ’ αυτό τον ένα χρόνο η προσπάθειά μου ήταν να κάνω το καλύτερο για τον ΑΟ Τρίκαλα. Επ΄ ουδενί δεν ήταν να βλάψω και να προσβάλλω κάποιον και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει γι’ αυτό.

Με έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του κ. Μυροφορίδη, τον οποίο σέβομαι επαγγελματικά, ειδάλλως δεν θα είχα ξεκινήσει συνομιλίες μαζί του. Οι δηλώσεις μου στο TV 10 λέγοντας ότι ο κ. Mυροφορίδης δουλεύει με δυσθεώρητα μπάτζετ είχε σχέση με την απόφαση που έχω πάρει προσωπικά για μια πιο συνετή διαχείριση του ΑΟ Τρίκαλα την φετινή χρονιά αποφεύγοντας συνειδητά την αλόγιστη περσινή σπατάλη.

Σίγουρα δεν είμαι ποδοσφαιράνθρωπος, ούτε ζω από το ποδόσφαιρο για να γνωρίζω τόσες πολλές λεπτομέρειες. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι σε καμία περίπτωση το ήθος μου και η ποιότητά μου σαν άνθρωπος δεν θα μου επέτρεπε να αποκαλέσω  τον οποιονδήποτε «πουθενά». Δεν μου αρέσουν οι πεζοδρομιακές εκφράσεις και πιστεύω πως και ο ίδιος κ. Μυροφορίδης θα καταλάβει ότι προέβει σε μια άστοχη δήλωση.

Θα ήθελα να ενημερώσω τον λαό των Τρικάλων, ευκαιρίας δοθείσης ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΟ Τρίκαλα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα που αγαπάω. Είμαι εδώ δυνατός, στηρίζω την ομάδα όπου χρειαστεί οικονομικά, αλλά από σήμερα παραδίδω τα κλειδιά στον πρόεδρο κ.Μπέκιο. Αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα επωμιστεί εκατό τοις εκατό την διαχείριση της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Με αγάπη για τον ΑΟΤ ,

Δημήτρης Μπαταγιάννης.