Μυροφορίδης : “Ποδοσφαιρικός πουθενάς ο Μπαταγιάννης”

Ισοπεδωτική η απάντηση  στις δηλώσεις του μεγαλομετόχου

 

Δηλώσεις στην έντυπη έκδοση του Sportime έκανε ο Παύλος Μυροφορίδης, μιλώντας για την πρόταση που του είχε γίνει για να βρεθεί στα Τρίκαλα.
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του ιδιοκτήτη της ομάδας, κι έδωσε μια  ισοπεδωτική απάντηση “καρφώνοντας” τον Μπαταγιάννη και για τις τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε για να συναντηθεί μαζί του !!!
Θυμίζουμε πως αρχικά ο παράγοντας  των Τρικάλων μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας: «Θεωρώ ότι σε μένα κοντά δε θα μπορούσε να είναι ο κ. Μυροφορίδης. Ο κ. Μυροφορίδης 4 χρονιές που ανέβασε ομάδες στη Super League έπαιζε με μπάτζετ δυσθεώρητα. Ο ΟΦΗ φέτος είχε Μυροφορίδη; Η Λαμία πέρυσι είχε».
Σ αυτές τις δηλώσεις η απάντηση του Μυροφορίδη ήταν ισοπεδετική για τον Μπαταγιάννη : «Προφανώς ο κ. Μπαταγιάννης επειδή είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο δεν θα θυμάται ότι την πρώτη χρονιά που βγήκε ο Απόλλων είχε το μικρότερο μπάτζετ της πρώτης 10άδας. Θα παρακολουθούσε Πρέμιερ Λιγκ ή Πριμέρα Ντιβιζιόν όταν ο Ηρακλής έπαιρνε πρωτάθλημα με νέους ποδοσφαιριστές επειδή δεν είχε αδειοδότηση. Δεν θέλω να ασχοληθώ με έναν ποδοσφαιρικό… πουθενά, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να τίθενται στη σωστή τους βάση».
Κλείνοντας  ο κ. Μυφορίδης αναφέρθηκε στην πίεση που δέχτηκε για να αναλάβει: «Δεν τηλεφωνούσα εγώ στον κ. Μπαταγιάννη. Εκείνος με έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν καθημερινά επί ένα μήνα, όχι εγώ».

Μετά απόα αυτά αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η νέα εκδοχή Μπαταγιάννη