Μουντιάλ 2018: Οι οπαδοί της Δανίας έφτιαξαν το επικότερο μπλουζάκι της διοργάνωσης

Denmark2Τρολάροντας την εξάρτηση της ομάδας από τον Έρικσεν

Οι περίφημοι ρόλιγκανς ξέρουν ότι οι όποιες ελπίδες για διάκριση περνούν από τα πόδια του Κρίστιαν Έρικσεν και φρόντισαν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στον προπονητή τους

Υπάρχουν οι πρόεδροι κι οι τεχνικοί διευθυντές που δίνουν… χαρτάκι στους προπονητές τους αναφορικά με τη σύνθεση της της ομάδας και παίρνουν τηλέφωνο (παλιά έστελναν αγγελιοφόρους) προκειμένου να γίνουν αλλαγές ή να τροποποιηθεί το αγωνιστικό σύστημα της ομάδας.

Υπάρχουν όμως και οι οπαδοί της Δανίας, οι οποίοι με τον πιο φανερό τρόπο υπέδειξαν στον προπονητή της Εθνικής τους ομάδας το αγωνιστικό σύστημα με το οποίο πρέπει να αγωνιστούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η ομάδα του Νορβηγού προπονητή Άγκε Χαρέιντε είναι στον ίδιο όμιλο με Γαλλία, Αυστραλία, Περού και είναι το αουτσάιντερ ενώ το παιχνίδι της είναι προσαρμοσένο (σε σημείο πραγματικής εξάρτησης) πάνω στον χαρισματικό μέσο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο άσος της Τότεναμ που πρόσφατα έγινε πατέρας είναι το Α και το Ω των Δανών κι αυτό αποτυπώθηκε στο επικό μπλουζάκι που ετοίμασαν οι ρόλιγκανς.

Τρολάροντας την εξάρτηση της ομάδας από τον Έρικσεν τύπωσαν t-shirts στα οποία παρουσιάζουν με από τρόπο τα βήματα του αγωνιστικού πλάνου της Εθνικής τους.

Πρώτο βήμα η… σέντρα. Δεύτερο βήμα πασάρουμε στον Έρικσεν. Στο τρίτο βήμα υπάρχει… σταυροδρόμι με δύο επιλογές.
Αν ο Έρικσεν σκοράρει επιστρέφουμε στο πρώτο βήμα (σέντρα του αγώνα).
Αν ο Έρικσεν δεν σκοράρει τότε επιστρέφουμε στο δεύτερο βήμα. Δηλαδή πασάρουμε ξανά στον Έρικσεν και περιμένουμε να δούμε τι έκανε…

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι με δικό του χατ τρικ η Δανία απέκλεισε την Ιρλανδία στα μπαράζ, οπότε το σχέδιο των ρόλιγκανς είναι μάλλον… λειτουργικό.