Να’ ναι καλά το Sportime!

parrots

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μας άνοιξαν τα μάτια στα Τρίκαλα οι Αθηναίοι ρεπόρτερς

Ευτυχώς έγραψε το Sportime ότι φεύγει ο Μπαταγιάννης  από την ΠΑΕ  και μάθαμε κΙ εμείς οι “ιθαγενείς”  στα Τρίκαλα ότι τελικά θα μείνει!!! Όχι ότι δεν το είχαμε υποψιαστεί,  αλλά όσο να’ ναι μία σύγχυση την είχαμε  μετά  από τις αλλεπάλληλες τοποθετήσεις, τόσο του ιδίου του μεγαλομετόχου ,αλλά και των δικών του “παπαγαλακίων”.

«Έχω αποφασίσει να φύγω..Σκέφτομαι. βέβαια  και να μείνω, και μάλλον τελικά θα μείνω», είπε σε μία πρόταση προ ημερών στον «Ζυγό» ο Δημήτρης Μπαταγιάννης με την σαφήνεια των προθέσεων του να σε… σκοτώνει!

Από κοντά και δημοσιεύματα του τύπου:  «αγανακτισμένος ο πρόεδρος τα παρατάει», «από το περιβάλλον του προέδρου μάθαμε ότι φεύγει», «δεν βλέπει κόσμο στο γήπεδο και φεύγει» και άλλα τέτοια χαριτωμένα…

Στο… καπάκι ήρθε  και μια δημοσκόπηση τοπικής ιστοσελίδας με ερώτημα αν θέλουμε ή όχι τον Μπαταγιάννη!!!

Έστω και τώρα, χάρη στο Sportime, υπήρξε μία τοποθέτηση σαφέστατη –και ορθή – όσον αφορά τις προθέσεις του (ελπίζουμε  να μην μας το χαλάσει πάλι αύριο) γιατί αντιλαμβάνεται ότι εν μέσω αναδιάρθρωσης που μπορεί να φέρει τα Τρίκαλα στην Super League,  δεν είναι σωστό να καλλιεργείται αυτό το κλίμα ανασφάλειας στην πόλη. «Τι Α’ Εθνική θέλετε αφού ο Μπαταγιάννης φεύγει;» θα μπορούσε να είναι μία λογική απορία των ανθρώπων  που ασχολούνται με την αναδιάρθρωση.

Συμπέρασμα: Καλά κάνουν στην ΠΑΕ και κατακεραυνώνουν τους Αθηναίους “παπαγάλους” , αλλά ας φροντίσουν να μην ξαναδώσουν τροφή και στους ντόπιους!!! Γκέγκε;

Sportrikala.gr