Ράλι Ακρόπολις με θέαμα και ένταση

Την έναρξη παρακολούθησαν αρκετοί θεατές,

Το θέαμα, η ένταση και ο έντονος ανταγωνισμός ήταν τα κυριότερα στοιχεία της πρώτης ημέρας του Ράλι Ακρόπολις. Τα πληρώματα που συμμετείχαν στον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ERC πήραν μία πρώτη γεύση από μια ειδική και μια υπερειδική διαδρομή.

Το πρωί την εκκίνηση των πληρωμάτων, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, έδωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος εκπροσώπησε την Περιφέρεια που θα φιλοξενήσει για τρίτη συνεχή χρονιά τον θεσμό δηλώνοντας χαρακτηριστικά «η επιστροφή και η παραμονή ενός τέτοιου θεσμού στην Στερεά Ελλάδα, ήταν για εμάς ένα στοίχημα που το κερδίσαμε».

Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι το γεγονός έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στους πολίτες της περιοχής, λέγοντας «συμπληρώσαμε ένα κομμάτι που μας έλειπε από την παγκόσμια προβολή του τόπου μας» και εξηγώντας παράλληλα, ότι οι διαδρομές του ράλι αποτελούν τη διαφήμιση της Περιφέρειας, καθώς «είναι η μαγεία που προσφέρει η Στερεά Ελλάδα στο Ράλι Ακρόπολις και το θέαμα που προσφέρει το Ράλι Ακρόπολις στην Στερεά Ελλάδα».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπακογιάννης, η Περιφέρεια στήριξε οικονομικά και πρακτικά τη διοργάνωση «γιατί παραμένουμε αταλάντευτοι στη στρατηγική μας να παίρνουμε πρωτοβουλίες για να συνδέουμε τον τουρισμό με δράσεις διεθνούς εμβέλειας και κύρους. Καταφέραμε να το φιλοξενούμε για τρίτη συνεχή χρονιά και αυτό θα επιδιώξουμε και τα επόμενα χρόνια» κατέληξε.

Την έναρξη παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, χειροκροτώντας τους οδηγούς δίνοντας σε μεγάλο βαθμό λάμψη από την αίγλη του παρελθόντος.