Ολυμπιακός: Εξετάζει Ρολάντο για την άμυνα

Στην λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Ρολάντο

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Μαρσέιγ, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League, αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες και δύσκολα θα παραμείνει στην Μασσαλία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», το όνομα του Ρολάντο Χόρχε Πιρές ντα Φονσέκα επανέρχεται στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους» καθώς συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο διεθνής αμυντικός έχει υψηλό κασέ, το οποίο δεν αναμένεται να πέσει σε μεγάλο βαθμό, μια και υπάρχει ενδιαφέρον, χωρίς να έχει προκύψει κάποια πρόταση, από πολλούς συλλόγους, απόρροια της χρονιάς που έκανε με την γαλλική ομάδα. Παράλληλα, στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού παραμένει ο Πεδράο που ανήκει στην Γκιμαράες και είναι επιλογή του νέου κόουτς των Πειραιωτών, όπως και ο Ροντρίγκο Μολέντο που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για την Ιντερνασιονάλ.