Τιμήθηκαν Τζέλη, Παϊταρίδου απο Παπαστεργίου

DSC00507

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι πόρτες του Δημαρχείου άνοιξαν για τις δύο αθλήτριες.

Τις δύο Τρικαλινές αθλήτριες του ΣΟΑΤ Φενια Τζέλη και Εύα Παϊταρίδου μαζί με τον προπονητή τους Νίκο Παϊταρίδη υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος τους απένειμε επαίνους για τις τελευταίες τους διεθνείς διακρίσεις. Η Φένια Τζέλη προκρίθηκε στην Ολυμπιάδα Νέων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων όπου συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής ομάδας και η Εύα Παϊταρίδου.

Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε τη μέγιστη δυνατή επιτυχία, στις επόμενες διοργανώσεις, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει, όπως ακριβώς με τις μέχρι τώρα παγκόσμιες διακρίσεις.

s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Νίκος Παϊταρίδης αλλά και ο Βασίλης Βαργιάμης που ανήκει επίσης στο προπονητικό τιμ του ΣΟΑΤ ευχαρίστησαν τον Δημήτρη Παπαστεργίου για την βοήθεια του Δήμου προς τον σύλλογο καθώς έχει παραχωρηθεί χώρος στο κλειστό της Κατσιμήδου όπου και προπονούνται οι αθλητές του ΣΟΑΤ. Επιπλέον ο Νίκος Παϊταρίδης τόνισε ότι στο μέλλον ο ΣΟΑΤ θα προσφέρει και άλλες διακρίσεις στον Τρικαλινό αθλητισμό.

Οι δύο αθλήτριες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την στήριξη του και υποσχέθηκαν πως θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο στην συνέχεια.

Στη σεμνή τελετή στο Δημαρχείο Τρικκαίων παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Αλεστά και Ακης Αναστασίου, η τ. αντιδήμαρχος κ. Εφη Λεβέντη και ο έτερος προπονητής του ΣΟΑΤ κ. Β. Βαργιάμης.

DSC00500 DSC00504 DSC00508