Ακόμα πλακώνονται στην Αμαλιάδα και κλαίνε στη Ν.Σμύρνη

δισ 92Απίστευτο κοντράστ έφερε η νίκη των ΤρικάλωνΣτην Αμαλιάδα , μετά το τ΄λελος του αγώνα όλοι ήταν σοκαρισμένοι και στα αποδυτήρια έγινε το”έλα να δείς’ , λίγο έλειψε ναπιαστούν όλοι με όλους στα χέρια , ενώ ενας παράγοντας τα έβαλε ανοιχτά με παίκτες  θεωρώντας τους υπέυθυνους για την ήττα

 

Στον Πανιώνιο δεν αρκούσε καν να νικήσει μέσα στο Ρέθυμνο για να παραμείνει στην  Basket League. Ηθελε και ένα δώρο ή από τη Θεσσαλονίκη ή από την Αμαλιάδα. Τελικά το δώρο ήρθε από την ΑμαλιάδαΚι έτσι η ήττα από το Ρέθυμνο με 90-78, δεν τον πείραξε καθόλου. Ήταν η πιο γλυκιά ήττα της χρονιάς.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, σώθηκε παρότι έχασε και τα τρία τελευταία παιχνίδια του. Το δικό του ματς στο Ρέθυμνο έπαψε να έχει σημασία, όταν τα νέα από τη Θεσσαλονίκη έφτασαν και ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” από νωρίς το παιχνίδι με τον Γυμναστικό – Φάρο. Χάθηκε κάθε ενδιαφέρον και για τον Πανιώνιο, αφού ούτως ή άλλως οι γηπεδούχοι δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο. Το μόνο που ένοιαζε πλέον τους Νεοσμυρνιώτες ήταν να χάσει ο Κόροιβος από τα Τρίκαλα, μόνο έτσι έσωζαν την… παρτίδα.