Ποινές από ΕΠΟ σε σωματεία Γυναικείου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, έλαβε αποφάσεις.

 

-Απαλλάσσει το πρώτο εγκαλούμενο σωματείο ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (ΓΥΝ) του αναφερόμενου στο σκεπτικό πειθαρχικού αδικήματος. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο ΟΦΗ (ΓΥΝ)) για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στο δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Γυναικείων Ομάδων Ποδοσφαίρου περιόδου 2017-2018, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεταξύ των εγκαλουμένων στις 22-4-2018, με τέρματα τρία-μηδέν (3-0), β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Γυναικών περιόδου 2017-2018.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΚ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1994 (Γυν) πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχική παράβαση της διάταξης της παραγράφου 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΚ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1994 χρηματική ποινή ύψους εννιακοσίων δέκα επτά (917,00) ευρώ.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΠΑΟΚ (Γυν) πειθαρχικά ελεγκτέο για τις αναλυτικά περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικές παραβάσεις των διατάξεων των παραγράφων 2 και 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000,00).