Πρόστιμο γιατί εθίγη ο Διαμαντής και η φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ

somos-diamantis-sxinas

Αιτία τα όσα άκουσε ο Διαμαντής και η αγαπημένη  φοιτήτρια του.

Ο Διαμαντής και μια φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ που είναι φίλη του, είναι αιτία για επιβολή προστίμου στην ΚΑΕ Τρίκαλα. Επιβλήθηκε πρόστιμο  1500 ευρώ αλλά και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Διαμαντής είχε περάσει απο …πριονοκορδέλα τα Τρίκαλα στο παιχνίδι με τον Φάρο Λάρισας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καταδικαστική ήττα της ομάδας εκείνη την μέρα.

Τότε, η φοιτήτρια, που να σημειωθεί ότι είχε σχέση με τον ερασιτέχνη Αίολο πέρυσι και σπουδάζει στα Τρίκαλα, έτεινε το μεσαίο της δάχτυλο προς μέλη του Ερασιτέχνη που την είχαν στην ομάδα με εξαιρετικά προνομιακές για τις εποχές συνθήκες. Προκλήθηκε ένταση, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων η συγκεκριμένη κοπέλα φυγαδεύτηκε απο το γήπεδο χωρίς να την πειράξει κανείς.

Την Τετάρτη τόσο ο Διαμαντής όσο και η φοιτήτρια εμφανίστηκαν με το γνωστό προκλητικό τους ύφος στο κλειστό και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Ο Διαμαντής, αφού το ματς δεν είχε ενδιαφέρον, “θίχτηκε” απο την εξέδρα και αποφάσισε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα αλλιώς γράφοντας απίστευτα πράγματα στο φύλλο αγώνος.

Εύγε στον Διαμαντή αλλά και στην προστατευόμενη του για το ΗΘΟΣ τους. Τα Τρίκαλα μπορεί να έπεσαν αλλά δεν ξεχνούν.