Ήττα στην Σπάρτη με κάτω τα χέρια

30729944_972456396248669_9180848961521451008_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Σπάρτη των χιλίων προβλημάτων επιβλήθηκε με 1-0 του ΑΟΤ!

Δεν “τσουλάει το καράβι’, είναι φανερό. Προβλέψιμο και κακό το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΑΟΤ επί των ημερών του Θωμά Γράφα- συν την αποχή απο τις γιορτές του Πάσχα και τα δύο παιχνίδια με Αχαρναϊκό και Βέροια στα χαρτιά, είχαν ως αποτέλεσμα οι ¨κυανέρυθροι” σε ένα ακόμη παιχνίδι να ηττηθούν.

Οι γηπεδούχοι που ήταν και ντοπαρισμένοι εναντίον του Γράφα που τους άφησε στα κρύα του λουτρού για να έρθει στον ΑΟΤ, παρά τα οικονομικά τους προβλήματα ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος. Πέρα απο το γκολ, δημιούργησαν ευκαιρίες και ο νεαρός Γιδόπουλος στο ντεμπούτο του κατέγραψε μερικές καλές επεμβάσεις.

Στην επανάληψη οι “κυανέρυθροι” μετά απο ένα ανούσιο πρώτο εικοσάλεπτο προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν. Εν κατακλείδι, τα Τρίκαλα έχασαν ένα παιχνίδι και την ευκαιρία να βελτιώσουν και άλλο την βαθμολογική τους θέση. Πάνω απ’ όλα όμως, συνεχίζουν να παίζουν κακό ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε ομάδες υπό διάλυση, ενώ έχουν και κάποιες ‘βεντέτες” που  περισσότερο μιλάνε, παρά τρέχουν μέσα στο γήπεδο…

Στον αγώνα πάντως υπήρξε ήταν και μια πεντάλεπτη διακοπή από τον διαιτητή για να σταματήσει όσους ενοχλούσαν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα που έκαναν ζέσταμα στον χώρο κοντά στην είσοδο των αποδυτηρίων.Επόμενο παιχνίδι της ομάδας με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή στο στάδιο.

Το παιχνίδι όπως το κάλυψε το sportrikala.gr:

Τα Τρίκαλα βρίσκονται πίσω στο σκορ στο 13΄με τέρμα που πέτυχε ο Οικονομόπουλος. Ο  Παναγιώτου εκτέλεσε φάουλ από την δεξιά πλευρά και ο Οικονομόπουλος με πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιδόπουλου.

21′ Ο Μουζακίτης σέντραρε από αριστερά, απομακρύνει ο Γιδόπουλος

26′ Κίτρινη ο Τσιόφου

34′ Ο Γκόλιας σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά ο Μακρυωνίτης απέκρουσε εντυπωσιακά.

37′ Ο Παναγιώτου σουτάρει από μακριά, ασταθής απόκρουση του Γιδόπουλου, αλλά ο Φουρτάδο αστοχεί από κοντά.

38′ Ο Γουόρντεν σουτάρει μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Γιδόπουλος

41′ Μεγάλη επέμβαση του Νίκου Γιδόπουλου σε εξ επαφής κεφαλιά του Φουρτάδου, έπεσε στην δεξιά του γωνιά και γλύτωσε το δεύτερο γκολ για τα Τρίκαλα!

(*) Χωρίς φάσεις έως το 60′ το δεύτερο ημίχρονο στην Σπάρτη

(*) Πεντάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι απο τον διαιτητή καθώς παράγοντες της Σπάρτης προπηλάκισαν λεκτικά παίκτες των Τρικάλων που έκαναν προθέρμανση!!! Απειλήθηκε σύρραξη καθώς αντέδρασαν έντονα οι παίκτες των Τρικάλων με τον Κοτσώνη να δέχεται κίτρινη κάρτα όπως και οι Βέρτζος, Οικονομόπουλος.

84′ Σουτ του Τόμιτς χωρίς τύχη.

89′ Μετάαπο φάουλ του Γκόλια ο Τσίπρας απο κοντά δεν μπορεί να σκοράρει!

Σπάρτη (Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου, Τσιόφου (81′ Καζβιρόπουλος), Μουζακίτης (86′ Γραικός), Γουόρντεν, Φουρτάδο (60′ Βοσνακίδης)

Τρίκαλα (Γράφας): Γιδόπουλος, Γκόλιας, Χιντζίδης (72′ Γροντής), Μάκος (80′ Ν’ Λουντούλου), Βέρτζος, Πάνος, Τσιάρας, Μιλοσάβλιεφ, Τόμιτς, Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (62′ Τσίπρας)

Διαιτητής: Γκοβέσης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Δέτση (Αθηνών), Ψαρρής (Ζακύνθου)