Κάηκε το Βελιγράδι: Φοβερά επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν

Ένταση και μεταξύ των παικτών την ώρα του αγώνα

 

Adtech Ad

 

Ακόμα μία φορά οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν έλυσαν τις οπαδικές διαφορές τους με σκηνές βίας στους δρόμου του Βελιγραδίου με αφορμή την ποδοσφαιρική αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play offs του πρωταθλήματος.

Όλα ξεκίνησαν αρκετή ώρα πριν το παιχνίδι όταν οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στους δρόμους του Βελιγραδίου και ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα μέχρι να παρέμβει η αστυνομία.

 

Η ένταση συνεχίστηκε και εντός του γηπέδου. Οι οπαδοί της Παρτίζαν συνεπλάκησαν αρχικά με την αστυνομία και στη συνέχεια υπήρξε ανταλλαγή φωτοβολίδων και κάθε λογής αντικειμένου ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

 

 

Βέβαια, το τεταμένο κλίμα στις εξέδρες δεν άργησε να μεταφερθεί και εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε με 2-0 με τα τέρματα των Ράντονιτς στο 18′ και του Πέσιτς στο 21′. Τα επεισόδια έφεραν στις κερκίδες έφεραν αρκετές διακοπές και στην αναμέτρηση με την Παρτίζαν να μειώνει στο 98′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς. Ο σκόρερ πήγε να πάρει γρήγορα την μπάλα με τον Μπόργαν να τον απωθεί. Τότε ο Σουμά πήγε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και είχαμε έτσι ένταση και μεταξύ των παικτών. Τελικά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Ερυθρό Αστέρα να παίρνει τη νίκη με 2-1.