Δεύτερη νίκη και ελπίδες πρόκρισης για Αίολο

10537816-basketball-hoop-with-basketball-cartoon

 

 

 

 

 

 

Στην τελική φάση του Παιδιού

Ο Αίολος Τρικάλων ζευγάρωσε τις νίκες στη Β’ Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος καθώς επικράτησε σήμερα του Άλφα Αγρινίου με 43-41 Κάνοντας ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο ο Αίολος κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι από το 16-24 του ημιχρόνου και τελικά πήρε την πολύτιμη νίκη που του δίνει το δικαίωμα στην ελπίδα. Μετά την ολοκλήρωση και της 3η αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος, τα παιδιά του Ηλία Παπαδημητρίου μπορούν να πάρουν ακόμα και την πρόκριση στην τελική Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων καθώς μαθηματικά χρειάζεται νίκη με 30 πόντους διαφορά (ποτέ δεν ξέρεις) στον αγώνα με τον Αρίων Ξάνθης για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο στην τριπλή ισοβαθμία με Αρίων και Πρωτέα.

Διαιτητές: Τζιοπανος -Λουλουδιάδης

Αίολος Τρικάλων (Παπαδημητρίου-Ευαγγελακόπουλος): Δουγγάρης 2, Μαλακασιώτης 7, Κοκκάλης , Ευαγγελακόπουλος 2, Μοσχόπουλος 11(1), Μπακάλης 2, Κατσαδούρος 8(2), Σπάθης 11(1), Δεληγιώργης, Πουλιανίτης , Ντόβας , Παναγιώτου .

Αλφα Αγρινίου (Καραπιπέρης): Τσιλιμπώκος, Χρήστου 2, Ρήγας 8, Παπαχρήστος 5(1), Καλαμπόκας, Σαράκης , Λυμπέρης 10, Παπαχρήστος Δ. , Καραμπούνας 7, Τασιολάμπρος , Λαμπρής 4, Βαζούκης 5(1).