Ελπίζει ακόμα ο Τακιανός !!! Δείτε τις δηλώσεις του

1886608Μίλησε για μαθηματικές ελπίδες ο Τακιανός κι έκανε παράπονα για τη διαιτησία

Οι  δηλώσεις του τεχνικού   των Τρικάλων   BC  εγιναν στην κάμερα της ΕΡΤ  αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης  : «Ένας παράγοντας της ήττας είναι το ότι δεν είχαμε τον Φιλντς. Επέστρεψε ο Τέγιτς αλλά παίξαμε χωρίς και τους δύο ψηλούς που ήταν αναγκαίοι για το παιχνίδι. Η έλλειψή τους φαίνεται από την στατιστική και μέσα από το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συνεπείς στην άμυνα στην ρακέτα.

Μαθηματικά  ελπίζουμε ,  ο δρόμος δεν είναι δύσκολος, αλλά δύσβατος.Με την αξιοπρέπεια, σθένος και προετοιμασία που δείχναμε ως τώρα θα αντιμετωπίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Εμείς υποστηρίζουμε αγωνιστικά τα Τρίκαλα, το αύριο αφορά τις αποφάσεις της διοίκησης που θα πρέπει να σεβαστεί το πριν και θα αποφασίσει για το μέλλον.

Είχαμε περισσότερες ασίστ, κλεψίματα, μακρινά σουτ, ο αντίπαλος περισσότερα λάθη, αλλά σουτάραμε μισές βολές και μικρότερο ποσοστό στα δίποντα. Δεν υπήρχε ίδια αντιμετώπιση, έπαιρνε ο αντίπαλος ευκολότερα φάουλ, εμείς όχι. Φορτωθήκαμε και γίναμε συντηρητικοί στην άμυνα, δεν είχαμε δυνάμεις και πολυτέλεια να ξοδέψουμε φάουλ. Είχαμε έξι-επτά παίκτες, δεν εκδηλώσαμε τρεις επιθέσεις και χάσαμε τρία lay ups, είχαμε κούραση στο μυαλό και το σώμα, ο Πανιώνιος είχε rotation και με σωστές αποφάσεις και καθαρό μυαλό στο τέλος».