Στην οκτάδα της κεντρικής Ελλάδας οι κορασίδες του Ασκληπιού

11-ΑντιγραφήΤο 3ο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο

 

Με νίκη συνέχισαν την πορεία τους οι κορασίδες του Ασκληπιού .Σε αγώνα, για την φάση των χιαστί, που έγινε στις Λιβανάτες επιβλήθηκαν του τοπικού Κύνου με 3-1 και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ.

 

Τα κορίτσια του Ασκληπιού μπήκαν πιο δυνατά και αποφασισμένα στον αγώνα και σε συνδυασμό με την εμπειρία τους πήραν το 1ο σετ με 18-25.Πήραν απο την αρχή προβάδισμα και δεν δυσκολευτηκαν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος
Στο 2ο σετ το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο,χωρίς καμία ομάδα να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ.Πιο ψύχραιμες και πιο έμπειρες οι κοπέλες του Ασκληπιού πήραν τελικά το σετ με 23-25 .
Το 3ο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο με την τοπική ομάδα να κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα και σε συνδυασμό με την ανεξήγητη χαλάρωση που έδειξαν οι μικρές του Ασκληπιού, πήραν τελικά το σετ με 25-8!!
Στο 4ο σετ τα κορίτσια του Ασκληπιού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης ,μπήκαν πολύ δυνατά ,πήραν κεφάλι στο σκόρ και τελικά πήραν το σετ με 13-25.
ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Κατσιγιάννης):Κουτσιούρη, Μαζιώτη, Παπαευσταθίου, Μαζιώτη Φ. (Λ). Τριανταφύλλου, Σκρέτη, Μπουράνα, Ταφραλη, Μαζιώτη Γ.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Μπαντίκου, Σκέμπη, Γεωργίου, Γκιούρκη, Παπαθεοδώρου, Κόκκαλη, Μάρτη, Ταρατόρα (λ), Αναστασίου, Μπρουσιάκη, Τζήκα.