Στην Δανία οι αθλητές του ΣΟΑΤ

Συμμετείχαν σε αγωνιστικό Καμπ

 

Στην Δανία παρευρέθηκαν οι αθλητές του ΣΟΑΤ και ο προπονητής Νίκος Παϊταρίδης μέσω πρόσκλησης των διοργανωτών, για αγωνιστικό Καμπ με την επωνυμία «Fredericsunt Taekwondo Intenational Electronic Easter Fight Camp 2018» τις ημερομηνίες 29 Μαρτίου έως 3 Απριλίου. 
Συγκεκριμένα η ομάδα του ΣΟΑΤ συμμετείχε με τους αθλητές:
Γαντζούλα Σταυρίνα
Γεροβάιος Γιώργος
Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος
Καραμάνος Δημήτρης
Κιουράς Γιάννης
Λεμονίδου Δέσποινα
Ντουρούπης Παναγιώτης
Τζελη Μαρία
Τότσιου Ευαγγελία
Παΐταριδου Κρυσταλλία
Σαρρή Λίνα
Σικοβέλας Μιχάλης
Στην διοργάνωση παρεβρέθηκαν και πρωταθλητές από την Δανία, την Σουηδία ,την Ιρλανδία και τα Νησιά Φερόε εκ των οποίων ήταν και μέλη των Εθνικών ομάδων. Οι αθλητές προπονούνταν καθημερινά από τρεις προπονήσεις των δύο ωρών με σκοπό την προετοιμασία τους για την επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Κάθε προπόνηση συνοδευόταν από γεύμα και ξεκούραση για τους αθλητές.
Η τελευταία μέρα στην Δανία ήταν αφιερωμένη στην εξερεύνηση του πολιτισμού της χώρας.   Οι αθλητές αναχώρησαν το πρωί από το Φρέντρικσουντ για την Κοπεγχάγη για ξενάγηση. Εκεί επισκέφτηκαν όλα τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Δανίας με κύριο προορισμό το υπέροχο λιμάνι της πόλης. Οι αθλητές του ΣΟΑΤ επέστρεψαν στην Ελλάδα στις 3 Απριλίου με πολλαπλά εφόδια για το μέλλον, αγωνιστικά και πολιτιστικά ενώ παράλληλα απόκτησαν και νέες φιλίες με τους υπόλοιπους αθλητές που παρευρέθηκαν στο αγωνιστικό Καμπ.