Iσοπαλία με γιούχα και αποδοκιμασίες!

DSC05756

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Κόλλησαν» πάλι τα Τρίκαλα, 0-0 με Καραϊσκάκη

Την γνωστή απαράδεκτη εικόνα των εντός έδρας αγώνων έδειξαν τα Τρίκαλα και στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Μετά από ένα άνευρο παιχνίδι τα Τρίκαλα και ο Καραϊσκάκης έμειναν στο 0-0 με τους φιλάθλους των Τρικάλων εν χορώ να αποδοκιμάζουν στο τέλος κυρίως τον προπονητή Θωμά Γράφα αλλά και κάποιους εκ των παικτών που σε ένα παιχνίδι ακόμη αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Η ουσία είναι ότι τα Τρίκαλα παρά τα προβλήματα που έχουν άλλες ομάδες δεν δείχνουν ικανά να πάρουν βαθμούς ειδικά στην έδρα τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμένουν χαμηλά στην βαθμολογία και πολύ μακριά από την εξάδα.

Το τι θα κάνει ο Δημήτρης Μπαταγιάννης είναι άγνωστο καθώς υπάρχει μεγάλη διακοπή για τον ΑΟΤ που μετά τις αργίες του Πάσχα θα πάρουν δύο ματς στα χαρτιά με Βέροια και Αχαρναϊκό.

Η εξέλιξη του αγώνα όπως την κάλυψε το sportrikala.gr:

Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΤ στο 34′. Σουτ του Τόμιτς έξω απο την περιοχή φεύγει ελάχιστα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μέλκα

44′ O Σαχινίδης πήγε να μιμηθεί τον …Ρονάλντο και με ανάποδο ψαλίδι προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα, με την μπάλα ωστόσο να φεύγει ελάχιστα άουτ!

73′ Αδύναμη κεφαλιά του Πάνου απο καλή θέση πάνω στον Μέλκα

79′ Μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, Ο Κυριάκης έκανε μία ξέφρενη κούρσα απο τα αριστερά και έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Μπουσινάκη που δεν βρήκε όμως την μπάλα μόνος απέναντι στην εστία χάνοντας βέβαιο γκολ!

ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρζτος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Μιλοσάβλιεφ (83′ Τσίπρας), Σαχινίδης, Τόμιτς (67′ Γροντής), Γιαννιτσάνης (64′ Ζγκούρι)

Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Τσοντάκης (74′ Μπουσινάκης) , Δημητριάδης (64′ Κυριάκης), Ψιανός, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κιγιντζή (Ξάνθης) με βοηθούς τους κ.κ. Βογιατζή (Καρδίτσας), Παπαλίτσα (Καρδίτσας). 4ος διαιτητής ο κ. Τεβεκέλης (Μακεδονίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες  στους Γροντή (80′), Aνδρεόπουλο (85′) του ΑΟΤ και Θεολόγου του Καραϊσκάκη (53′)

DSC05748

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC05710 DSC05725