T-Shirt για όλα τα γούστα

Τα t-shirts είναι τα ρούχα που αγοράζουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο οι καταναλωτές σήμερα.

Η Ανδρική Μπλούζα T-Shirt “First I Need Coffee” Τ-Wall  είναι εύκολη σε κάθε συνδυασμό,   κοντομάνικη, με στάμπα. Διαθέτει στρογγυλή λαιμόκοψη και είναι απαλή στην αφή και οικονομική. Δε χρειάζεται η ντουλάπα σου να ξεχειλίζει από ρούχα. Κάνε σωστές επιλογές, αγοράζοντας τα ρούχα που θα χαίρεσαι να τα φοράς.

Τα ανδρικά t-shirts είναι ρούχα τα οποία θα φοράς όλο το χρόνο, είτε μόνα τους, είτε μέσα από ζακέτες και φούτερ. Χρειάζεσαι ποικιλία, αφού θα τα χρησιμοποιείς σχεδόν καθημερινά.

Διάλεξε ένα μπλουζάκι οικονομικό, απαλό στην αφή και δροσερό, που «πέφτει» όμορφα επάνω σου, με στάμπα στο στήθος και διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις. Θα σου προσφέρει μία καλοκαιρινή διάθεση. Φόρεσε κοντομάνικα μπλουζάκια κάθε ημέρα, συνδυάζοντας τα με τζινή βερμούδες.

Χαρακτηριστικά:

Διαθέσιμα χρώματα: Γκρι

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Η Ανδρική Μπλούζα T-Shirt “Make it Happen” Tracks SUPER SLIM FIT είναι οικονομική,  εξαιρετικά στενή, κοντομάνικη, με σχέδιο σε όλη την επιφάνεια και στρογγυλή λαιμόκοψη. Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι μοντέρνο θα σου δώσει τη δυνατότητας να παραμείνεις στη μόδα όλες τις ώρες της ημέρας.

Η γραμμή του είναι πολύ στενή και θα τονίσει σίγουρα τις πλάτες και τα μπράτσα σου. Διάλεξε οικονομικά μπλουζάκια χωρίς να υποχωρείς στην ποιότητα και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με καλής ποιότητας ρούχα, τα οποία φοριούνται καθημερινά.

Χαρακτηριστικά:

Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο, Κόκκινο, Γκρι & Μπλε Σκούρο

Σύνθεση: 95% Βαμβάκι & 5% Λίκρα