Μπύρος: «Θέλω την τρίτη θέση,μπορεί να δώσει άνοδο”

1788750Ενω ο ΑΟΤ έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια, η Δόξα κυνηγά 3η θέση

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον στόχο της 3ης θέσης: «Θέλω την 3η θέση. Ακούγεται ότι μπορεί να πέσουν ομάδες από την Α’ Εθνική. Υπάρχει μια ελπίδα και διεκδικώ την ελπίδα. Καλύτερα να βάλω κάποια χρήματα τώρα και να διεκδικήσω αυτή την ελπίδα, παρά του χρόνου πάλι από την αρχή. Ακούγονται διάφορα ότι μπορεί να ανέβουν τρεις ομάδες από τη Football League. Και επειδή είμαι άνθρωπος του ρίσκου, ρισκάρω. Με το άκουσμα και μόνο. Έχω κάποιες πληροφορίες, μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα. Είναι ευκολότερο για μένα να το παλέψω φέτος. Δεν θα αντέξω τις τύψεις αν δεν κάνω την ύστατη προσπάθεια».

Για το πριμ 12 χιλιάδων ευρώ για κάθε νίκη ως το τέλος του πρωταθλήματος: «Ήδη σήμερα μοιράστηκαν τα χρήματα για τη νίκη επί του Εργοτέλη. Έτσι είναι η συμφωνία και πρέπει να τηρείται. Θα πάρουν 132 χιλιάδες ευρώ για μια ελπίδα, ένα όνειρο».

Για παλαιότερες δηλώσεις του πως σκοπεύει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο: «Επειδή έχω κάποιες πιθανότητες παίζω μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν εγκαταλείπω προσπάθειες και αγώνες. Είναι μεγάλη πρόκληση να ανεβεί η Δόξα στην Α’ Εθνική στα 100 της χρόνια. Μένεις στην ιστορία».

Για το ύψος των χρημάτων που στοίχισε η Δόξα φέτος: «Το νούμερο που θα σας πω δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό. Πάνω από 1,65 εκ. ευρώ θα μου βγει η ομάδα φέτος. Θέλω, όμως,  ποδοσφαιριστές σε καλές συνθήκες. Έγινε καλλωπισμός των βοηθητικών χώρων, έχουμε τρία προπονητήρια. Αν θέλετε να καλλωπιστεί κάτι που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δέκα χρόνια χρειάζονται πολλά χρήματα. Και τοπ σπίτι σας αν έχει εγκαταλειφθεί για διάστημα δέκα ετών και θελήσετε να το φτιάξετε θα χρειαστείτε τα μισά χρήματα από όσο το αγοράσατε».

Για το αν έχει δεχθεί προτάσεις ώστε να αφήσει τη Δόξα και να ασχοληθεί με άλλες ομάδες: «Πολλές φορές. Το λιγότερο πέντε διαφορετικές ομάδες. Δεν θέλω να πω ποιες. Δεν έχει νόημα. Όταν θα είμαστε μαζί θα σας δείξω τα μηνύματα που μου έστειλαν. Αγαπάω τον τόπο μου και ό,τι κάνω το κάνω για τον τόπο μου».