Ραβδομπλέντερ για υγιεινά πιάτα

Το ραβδομπλέντερ είναι μια εύχρηστη συσκευή, η οποία σας βοηθάει σε μεγάλο βαθμό για να μπορέσετε να ετοιμάσετε πολλά υγιεινά πιάτα. Στην αγορά θα βρείτε πολλά ποιοτικά μοντέλα σε προσιτές τιμές. Τώρα μπορείτε να ετοιμάσετε τις συνταγές που θέλετε πολύ εύκολα και χωρίς να ξοδεύετε πολύ χρόνο.

Το πανίσχυρο ραβδομπλέντερ Bosch MSM66120, ισχύος 600 Watt με εξαιρετικό χειρισμό μέσω μαλακής λαβής και πλήκτρο turbo, θα σας εντυπωσιάσει. Με 12 ρυθμίσεις ταχύτητας κατάλληλες για όλες τις χρήσεις καθώς και επιπλέον με το πάτημα ενός κουμπιού λειτουργία turbo για μέγιστη ισχύ. Είναι κατάλληλο για κρέμες, smoothies, πουρέ, milkshakes, φρουτόκρεμες αλλά και με μικρό πολυκόπτη για βότανα, ξηρούς καρπούς, κρεμμύδια, κρέας, τυρί και πολλά άλλα.

Έχει ανοξείδωτο αναμεικτήρα με τετραπλή λεπίδα QuattroBlade που καθιστά εύκολη την παρασκευή πουρέ, την ανάμειξη και το ψιλό κόψιμο. Είναι πολύ ελαφρύ με ειδικά διαμορφωμένη λαβή με αντιολισθητική επίστρωση soft-touch για μέγιστη εργονομία και άνεση. Παρέχει εξαιρετικό χειρισμό μέσω μαλακής λαβής, μεγάλα κουμπιά και εργονομικού σχεδιασμού

Πληροφορίες:

Αθόρυβο χωρίς κραδασμούς μοτέρ

Πλήκτρο Turbo για μέγιστη απόδοση

Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος αναμεικτήρας

Εύκολα αποσπώμενος αναμεικτήρας με μηχανισμό εύκολης εκτίναξης

Ο αναμεικτήρας και τα εξαρτήματα (εκτός από τους μηχανισμούς κίνησης) πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

Διαφανές μπολ ανάμειξης με δοσομετρική κλίμακα

Χαρακτηριστικά:

Ισχύς: 600 Watt

Τύπος Ράβδου: Ανοξείδωτη

Ταχύτητες: 12

Αποσπώμενη Ράβδος: Διαθέτει

Χρώμα: Λεύκο-Γκρί

Ενδείκνυται για: Οικιακή χρήση

Εξαρτήματα: Πολυκόπτης

Επιπλέον: Turbo λειτουργία

Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη