Headphones Bluetooth

Το bluetooth είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο για ασύρματα προσωπικά δίκτυα υπολογιστών (Wireless Personal Αrea Νetworks, WPAN). Αυτή η ασύρματη τηλεπικοινωνιακή τεχνολογία μικρών αποστάσεων έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει σήματα μέσω μικροκυμάτων σε ψηφιακές συσκευές.

Τα Headphones Bluetooth Sony WI1000XB Black επωφελούνται στο έπακρο από αυτή την τεχνολογία. Με σχεδίαση in-ear και κλειστού τύπου υβριδικούς οδηγούς, εξαλείφουν τους περιβαλλοντικούς θορύβους χαμηλών συχνοτήτων, καθώς επίσης ήχους στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες, για να ακούς μόνο ό,τι θέλεις.

Οι τεχνολογίες DSEE HX και S-Master HΧ θα απολαμβάνεις ήχο υψηλής ανάλυσης με μειωμένη παραμόρφωση και ξεχωριστή λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν και τεχνολογία LDAC, μεταδίδοντας 3x περισσότερα δεδομένα σε σχέση με τον συμβατικό ασύρματο ήχο Bluetooth.

Είναι εξοπλισμένα με την κορυφαία τεχνολογία ακύρωσης θορύβου Digital NC, τα WI1000XB της Sony προσαρμόζονται άμεσα στις προσωπικές σου προτιμήσεις, παρέχοντας μια εμπειρία ήχου υψηλής πιστότητας που σε βυθίζει σε μοναδικά μουσικά ταξίδια.

Επίσης, συνδέονται εύκολα με όλες τις συμβατές iOS/Android συσκευές μέσω NFC, προσφέροντας έως και 10 ώρες αυτονομίας, ενώ η «Behind-the-neck» σχεδίασή τους τους επιτρέπει να στέκονται αναπαυτικά στο λαιμό σου. Τα in-ear ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση, προσφέρουν τέλεια εφαρμογή, είναι ελαφριά και άνετα ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.

Γενικά Χαρακτηριστικά:

Χρήση Για Επικοινωνία

Σχήμα In ear

Διαθέσιμα Χρώματα Μπεζ

Ήχος

Ευαισθησία 101.0 dB

Noise Cancellation Ναι

Σύνδεση

Σύνδεση Ασύρματη

Τύπος σύνδεσης Bluetooth

Χρόνος Ομιλίας έως 10 ώρες

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Μικρόφωνο Ναι

Μήκος καλωδίου1.0 m