Σφαίρα και απειλητικό σημείωμα στον Νίκο Κοτζιά!

έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών

Μια σφαίρα τυλιγμένη σε μια επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών. Είχε παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό, Νίκο Κοτζιά.

Σύμφωνα με όδα μεταδίδει ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στα  «Νέα Σαββατοκύριακο», η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και στο ζήτημα του Μακεδονικού. Το οποίο εκ των πραγμάτων έχει πάρει πάνω του ο υπουργός.

 

Το συμβάν δεν έγινε γνωστό άμεσα. Επίσης δεν είναι γνωστό το αν λειτούργησε ή όχι το πλέγμα ασφαλείας που εντοπίζει την ύποπτη αλληλογραφία.

 

Παρόλα αυτά, η σφαίρα εστάλη αμέσως για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού (!) πυροβόλου όπλου ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας.

 

Κι αυτό φυσικά ούτως ώστε να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας. Παράλληλα για όλη την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα αλλά και ο Πρωθυπουργός.

 

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο το τελευταίο διάστημα. Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Νίκος Τόσκας είχε αποκαλύψει πως επίσης υπήρχαν απειλές εναντίον του υπουργού Εξωτερικών.