Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για -3 λόγω Βέμερ

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Γερμανού αμυντικού

Έγινε τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης του Γιενς Βέμες καθώς δεν συνέβη κάτι την τελευταία στιγμή που να μπορούσε να το αποτρέψει και μετά από αυτή την εξέλιξη το -3 στον Παναθηναϊκό από το Πρωτάθλημα φαίνεται να είναι κάτι παράπανω από βέβαιο. Η απόφαση της εκδίκασης αναμένεται να γίνει γνωστή ως την προσεχή Τετάρτη. Το παρών στην όλη διαδικασία έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Άλκης Παπαντωνίου αλλά και ο Βασίλης Κωνσταντίνους, ενώ στην αντίπερα όχθη τον Βέμερ εκπροσώπησε ο Πάρης Ατλαμάζογλου.

«Αν δεν πληρώνει να εξαφανιστεί»

Ο εκπρόσωπος του παίκτη πάντως ήταν εριστικός και επιθετικός προς τον Παναθηναϊκό με εκφράσεις που δεν σέβονται το κύρος του Παναθηναϊκού.
Πιο συγκεκριμένα ο Ατλαμάζογλου κατά τη διάρκεια της εκδίκασης ανέφερε: «Έχω βαρεθεί να ακούω δικαιολογίες και να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό. Έχω και άλλες δουλειές, δεν είναι στην καθημερινότητα μου μόνο ο Παναθηναϊκός». Η πλευρά του «τριφυλλιού» απάντησε σε όλα αυτά λέγοντας: «Δεν είναι πράγματα αυτά τι θέλει να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός επειδή έχει κάποια θέματα». Και η απάντηση του εριστικού δικηγόρου ήταν: «Αν δεν πληρώνει να εξαφανιστεί».