Σκέφτονται εκκαθαρίσεις στην Καρδίτσα

 

Και νέος τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο εκπρόσωπος του Κλάους Ντίτερ Μίλερ, Θωμάς Σβαρνόπουλος είναι και επίσημα από την Τρίτη (13/03) ο νέος τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Football League και του Αιγινιακού ανέλαβε – και μέσω ανακοινώσεων – πόστο στη  ομάδα, ώστε να προχωρήσει, αν χρειαστεί, σε αποδεσμεύσεις παικτών και προσωπικού.

Όπως έκανε γνωστό ο Μίλερ «η απόφαση κρίθηκε αναγκαία μετά τα τελευταία μη επιτυχημένα αποτελέσματα». Αναλυτικά:

«Από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αναγέννηση κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ, σχετικά με την ανάθεση της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας στον κ. Θωμά Σβαρνόπουλο, ανακοινώνονται τα εξής:

Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση αναθέτω στον κύριο Θωμά Σβαρνόπουλο το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας με άμεση ισχύ των καθηκόντων του. Ο κ. Σβαρνόπουλος είναι στο εξής αρμόδιος να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ΠΑΕ ως υφιστάμενος του προέδρου της ΠΑΕ Αναγέννηση.

Παράλληλα, ο κ. Σβαρνόπουλος είναι εξουσιοδοτημένος να διαχειριστεί τη λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές και με το προσωπικό της ομάδας, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε αναγκαία μετά από τα τελευταία μη επιτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

Κλάους Ντίτερ Μίλερ
Πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση
Ανόβερο, 12 Μαρτίου».