Πλεξίδας: «Ο ΑΟΤ έχει και πρόεδρο, και μεγαλομέτοχο»

plexidas-vaggelis-799x447

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτά ανέφερε σε απάντηση του σε Τρικαλινή ιστοσελίδα

Στο tv10.gr αναρτήθηκε σήμερα ένα κείμενο στο οποίο ο συντάκτης του ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Πλεξίδας είναι ο μόνος που έχει την απαιτούμενη οικονομική ευχέρεια να αναλάβει άμεσα τον ΑΟ Τρίκαλα ενώ είναι ιδιαίτερα επικριτικό απέναντι στην διαχείριση του Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας απάντησε άμεσα στο δημοσίευμα λέγοντας ότι η ομάδα έχει και πρόεδρο, και μεγαλομέτοχο και πως κάθε φημολογία μπορεί να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά στην παρούσα περίοδο.

Η ανάρτηση του tv10.gr

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ποδοσφαιρικός παράγοντας Βαγγέλης Πλεξίδας είναι ο μόνο που μπορεί και πρέπει να αναλάβει άμεσα στην ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ. Είναι ο μόνος που έχει την απαιτούμενη οικονομική ευχέρεια και αν αποφύγει κάποιους άστοχους  χειρισμούς του παρελθόντος τότε σίγουρα θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στα «μεγάλα σαλόνια».

Οι χειρισμοί Γιαλιά και τώρα Μπαταγιάννη με τις καραβιές παικτών που ήλθαν και φύγανε, δημιούργησαν μια ομάδα χωρίς τρικαλινή ταυτότητα.

Το πάρτι των «μανατζαραίων» και των παραγόντων – αλεξιπτωτιστών πρέπει να σταματήσει. Ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει είναι ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Δίπλα του πρέπει να βρεθούν οι βετεράνοι, ο ερασιτέχνης, οι οργανωμένοι και απλοί φίλαθλοι που αγαπούν πραγματικά τον ΑΟΤ και όσοι παράγοντες μπορούν να προσφέρουν.

Αν η ομάδα μείνει στα χέρια που είναι η που δηλώνουν σήμερα ιδιοκτήτες τότε το μέλλον θα είναι δυσοίωνο.Το καλοκαίρι μιλούσαν για πλάνο πενταετίας, το χειμώνα άλλαξαν την μισή ομάδα βάζοντας υψηλούς στόχους και τώρα αναδιπλώνονται, κάνοντας περικοπές την ίδια ώρα που η απόδοση των παικτών σε πολλά παιχνίδια ήταν εξοργιστικά αδιάφορη. Το μπαλάκι των ευθυνών πάει εντέχνως από τον έναν στον άλλο, χωρίς οι πραγματικοί υπεύθυνοι να έχουν το θάρρος να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

ΑΠΟΡΙΑ: Σύμφωνα με μέτριους υπολογισμούς η χρονιά για τον ΑΟΤ θα κλείσει με ζημιά που θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ. Ποιος άραγε θα το καλύψει; Ποιος άραγε είναι αυτός ο ρομαντικός παράγοντας σε καιρούς οικονομικής κρίσης σκορπίζει έτσι απλόχερα τέτοια ποσά σήμερα;

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος των Τρικάλων ξέρει μπάλα, έχει κρίση και δεν τρώει κουτόχορτο. ΤΕΛΟΣ τα παραμύθια!

 

 

Η απάντηση Πλεξίδα

Κύριοι, στην έγκριτη ιστοσελίδα σας αναρτήθηκε σήμερα κείμενο με τον τίτλο «Ο Βαγγέλης Πλεξίδας στην ΠΑΕ Τρίκαλα». Με τιμά το ενδιαφέρον σας, καθώς φαίνεται ότι μετά από χρόνια εκτιμάται η προσφορά μου στον ΑΟΤ . Για την αποφυγή όμως, οιοδήποτε παρερμηνειών, θα ήθελα να επισημάνω ότι ο ΑΟ Τρίκαλα έχει και πρόεδρο και μεγαλομέτοχο. Μία τέτοια φημολογία εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου μόνο αποπροσανατολιστικά θα μπορούσε να λειτουργήσει όσον αφορά στους στόχους της ομάδας. Παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον την πορεία του ΑΟ Τρίκαλα και εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια.

Μετά τιμής

Ευάγγελος Πλεξίδας