Ανδρικές κουρευτικές μηχανές

Οι κουρευτικές μηχανές είναι συσκευές τις οποίες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο οι άνθρωποι στις μέρες μας, στην προσπάθειά τους να περιποιηθούν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η Επαναφορτιζόμενη Ξυριστική / Κουρευτική Μηχανή Kemei 7in1 Grooming Kit KM-580A θα σας αποζημιώσει, όποιο και αν είναι το στυλ σας, συμβάλλοντας ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, με απόλυτη ακρίβεια και εξαιρετική ευκολία.

Το ξύρισμα και το κούρεμα για τους άντρες είναι εξαιρετικά σημαντική υπόθεση. Ωστόσο, είναι πολλοί αυτοί που βαριούνται να πηγαίνουν συνέχεια σε κάποιο κομμωτήριο ή κουρείο. Αυτή η μηχανή μπορεί να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους άριστα αποτελέσματα.

Το σετ επαναφορτιζόμενης ξυριστικής και κουρευτικής μηχανής της εταιρίας Kemei διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε στυλ, από τέλειο μούσι, μέχρι άψογα γένια 3 ημερών ή καθαρό ξύρισμα, ακόμα και σε σκληρά γένια.

Πλεονεκτήματα:

Η συσκευασία περιλαμβάνει: Ξυριστική μηχανή / Τρίμμερ ακριβείας / 3 κεφαλές για γένια / 1 ξυριστική κεφαλή / 1 τρίμμερ για τις τρίχες των αυτιών και της μύτης / 1 βουρτσάκι καθαρισμού των κεφαλών / 1 χτενάκι / 1 βάση για τοποθέτηση της μηχανής και των εξαρτημάτων της / Εγχειρίδιο χρήσης (στα Αγγλικά).

Δεν έχει καλώδια. Είναι επαναφορτιζόμενη, λειτουργεί με μπαταρία διάρκειας περίπου 40 λεπτών, ενώ η φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί 5 ώρες.

Χρησιμοποιείται και για τα μαλλιά αλλά και για το σώμα.

Εργονομική λαβή για ευκολία στη χρήση.

Λειτουργία Turbo για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.