Παραιτήθηκε ο Βαζάκας απο την Αναγέννηση

a5380a0379d6840eb54ca9082a6e3f78_L

Υποψήφιος για τον πάγκο της Σπάρτης σύμφωνα με το flnews!

Λίγο μετά το εκτός έδρας 0-0 με τον Παναιγιάλειο, ο Γιώργος Βαζάκας, δήλωσε ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία 0-0 στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το σημερινό ματς. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως σας ανακοινώνω ότι αποχωρώ από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Είναι οικογενειακοί οι λόγοι και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές, επειδή μπήκα μπροστά για να χτιστεί αυτή η ομάδα. Συγγνώμη και στον κόσμο, γιατί τους γεμίσαμε με πολλές ελπίδες που φτιάξαμε αυτή την καλή ομάδα.

Πρέπει, όμως, να γυρίσω πίσω. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας. Έχει καλό προπονητή, ο οποίος δουλεύει και πιστεύω πως η αλλαγή διοίκησης θα φέρει ηρεμία στα οικονομικά που δεν την έχουν πολλές ομάδες. Εύχομαι να μείνει, αφού είναι μια καλή και ιστορική ομάδα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News ο Γρεβενιώτης τεχνικός δεδομένα θα θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προπονητή στη Σπάρτη. Σε 22 παιχνίδια στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας, ο Βαζάκας μέτρησε 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 12 ήττες.