Γράφας: “Ήρθαμε διαβασμένοι” (Βίντεο)

grafas-1

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΤ στην Θεσσαλονίκη.

«Ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, με μία ομάδα που δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ήρθαμε αρκετά διαβασμένοι και στα 90 λεπτά, δεν κινδυνέψαμε. Περιορίσαμε τον Άρη, που είναι μία ομάδα επιθετική, που δημιουργεί πολλές τελικές, σε μας να μην δημιουργήσει προβλήματα. Συγχαρητήρια, για την προσήλωση που είχαν στο ματς. Αν το κοιτάξω σφαιρικά, πήραμε το ελάχιστο σήμερα από το Βικελίδης. Να ευχηθώ καλή άνοδο. Η κατηγορία είναι πολύ μικρή γι αυτόν».

Για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του: «Δεν παίξαμε με διπλή ζώνη άμυνας. Εμείς κάναμε στο μεσαίο τρίτο. Όχι στο αμυντικό τρίτο. Με αιχμές τον Γιαννιτσάνη και τον Γροντή που πίεζαν τα στόπερ του Άρη. Το ποδόσφαιρο είχε δύο φάσεις. Η ομάδα μας είχε λογική σήμερα. Όπου χρειάστηκε είχαμε αμυντικούς και όπου επιθετικούς προσανατολισμούς. Δειτε το προηγούμενο ματς (σ.σ με Παναχαϊκή) αν μας αδικεί το αποτέλεσμα. Εμείς παίζουμε για την αξιοπρέπειά μας».

Ο παίκτης του ΑΟΤ Ζγκούρι δήλωσε: «Παίξαμε καλά τα αδύνατα σημεία του Άρη. Είχαμε κανά δύο φάσεις, που μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ο κόσμος του Άρη είναι φοβερός, φοβερή ατμόσφαιρα, μακάρι να ανέβει εκεί που πρέπει».