Ψυχωμένος ΑΟΤ, “λευκή” ισοπαλία με Άρη

1866775

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Σε κανένα απο τα δύο παιχνίδια που έδωσε φέτος ο πρωτοπόρος της Football League Άρης με τον ΑΟΤ οι “κυανέρυθροι” δεν ήταν κατώτεροι απο τους “κίτρινους”.

Τα Τρίκαλα με σωστή αμυντική διάταξη και με προφανή στόχο να πλήξουν σε κάποια αντεπίθεση τον Άρη πήραν αρκετά εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας και προφανέστατα αναρωτιούνται τι πήγε στραβά και έχουν μείνει τόσο πολύ πίσω απο την κορυφή.

Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν και να κλέψουν το παιχνίδι όταν σε μία αντεπίθεση ο Μιλοσέβλιεφ βγήκε απέναντι απο τον Αναγνωστόπουλο αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ.

Το μόνο που απομένει στα Τρίκαλα είναι να συνεχίσουν την προσπάθεια και όπου βγει με επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη εντός απέναντι στην Δόξα Δράμας.

To παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυροι»  είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των Τρικάλων. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο μέρος καλύτερες στιγμές και με σουτ που επιχείρησαν από μακριά, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Αναγνωστόπουλο. Συγκεκριμένα το πρώτο ημίχρονο μπορεί να βρήκε τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πάνω κάτω, ωστόσο ήταν «φτωχό» από φάσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 10’ και ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Ζγκούρι να δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή και τον πορτιέρε του Άρη να μπλοκάρει. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση των «κιτρινόμαυρων», με τον Τζανακάκη να κάνει το σουτ ωστόσο η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ. Στο 20’ ο Άρης απείλησε εκ νέου με τον Γιαννιτσάνη ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Στο 29’ τα Τρίκαλα κατάφεραν να κερδίσουν μερικά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ο Πάνος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Παυλίδη να βγάζει την σέντρα, ωστόσο Διαμαντόπουλος και Μουμίν δεν κατάφεραν να κάνουν την προβολή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Πλησίασε στο γκολ ο Άρης!

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’, ο Άρης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Τρικάλων έκανε εντυπωσιακή επέμβαση. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν το φάουλ, ο Παυλίδης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Κάσσος πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Αποστολίδης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Τρομερή χαμένη ευκαιρία από τον Μιλοσάβλιεφ

Μετά την φάση του 51’ για τον Άρη, ήρθε και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τα Τρίκαλα και στο 59’. Συγκεκριμένα ο Μιλοσάβλιεφ έπειτα από λάθος του Δεληζήση, μπήκε μέσα στην περιοχή, ωστόσο απέναντι στον Αναγνωστόπουλο και ενώ ήταν ανενόχλητος, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ!

Στη συνέχεια της αναμέτρησης το παιχνίδι πήγαινε πάνω – κάτω, με τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού να πιέζουν για το γκολ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Το πέναλτι που ζητάει ο Άρης

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 55’ του αγώνα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι. Συγκεκριμένα ο Βαλεριάνος έκανε την σέντρα, η μπάλα έφτασε στην περιοχή των Τρικάλων, ο Πάνος την απομάκρυνε, με τους «κιτρινόμαυρους» να φωνάζουν πως βρήκε στο χέρι του, ωστόσο ο διαιτητής Τάσης θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόθεση από τον παίκτη των Τρικάλων.

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης (63′ Ντούνης), Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (86′ Μιλούνοβιτς) , Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Κάσσος, Παυλίδης (71′ Χαντί), Διαμαντόπουλος.
Τρίκαλα (Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος (82′ N’ Λουντούλου), Βέρτζος, Πίντο, Κοτσώνης, Τσιάρας, Γροντής, Μάκος, Μιλοσάβλιεφ (60′ Τσίπρας), Ζγκούρι (88′ Γκόλιας), Γιαννιτσάνης

Διαιτητής: Τάσης Γ. (Ηπείρου)

Bοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου) – Ζιγκερίδης (Κιλκίς)

Το παιχνίδι όπως το κάλυψε το sportrikala.gr:

10′ Σουτ του Ζγκούρι έξω απο την περιοχή, δεν ανησυχεί ο Αναγνωστόπουλος που μάζεψε εύκολα

20′ Σουτ του Γιαννιτσάνη έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά πάνω από την εστία του Άρη.

27′ Κίτρινη κάρτα στον Βαλεριάνο του Άρη.

30′ Σουτ του Πάνου πάνω απο την εστία του Αναγνωστόπουλου

37′ Επικίνδυνο γέμισμα Παυλίδη αλλά στην πορεία της μπάλας δεν βρέθηκε παίκτης του Άρη.

51′ Σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ του Αποστολίδη μετά απο εξ επαφής κεφαλιά του Κάσσου

54′ Κίτρινη κάρτα για τον Βέρτζο

56΄ Ο Άρης ζήτησε  πέναλτι σε επαφή του Πάνου μετά απο κοντινό σουτ του Διαμαντόπουλου που αμέσως μετά απέναντι από τον Αποστολίδη πλάσαρε απέναντι πάνω του.

58′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα!Ο Μιλοσάβλιεφ απέναντι απο τον Αναγνωστόπουλο πλάσαρε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι!

61′ Κίτρινη κάρτα στον Γιαννιτσάνη

62′ Κίτρινη κάρτα στον Πάνο

63′ Σουτ Παυλίδη άουτ

84′ Κίτρινη κάρτα στον Τσιάρα

85′ Κίτρινη κάρτα στον Μουμίν

87′ Κίτρινη κάρτα στον Αποστολίδη

88′ Κίτρινη κάρτα στον Ν’ Λουντούλου

(*) Έξι λεπτά οι καθυστερήσεις

90+ Κίτρινη κάρτα στον Σόουζα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: