Τακιανός: “Ενθαρρυντικά τα μηνύματα”

4391767-770x480

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Τα Τρίκαλα παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικά εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ και ήταν κάτι στο οποίο στάθηκε ο Φώτης Τακιανός, αρνούμενος όπως είπε, να χρησιμοποιήσει τις αλλαγές αυτές ως άλλοθι. Η αφετηρία στις δηλώσεις του όμως ήταν διαφορετική και δεν είχε να κάνει με το παιχνίδι: “Θέλω να συμπαρασταθώ στις δύο οικογένειες που είχαν τις απώλειες τους και να εκφράσω τα θερμά συλληπητήρια”, αναφερόμενος στην απώλεια της Έλενας Γαϊτάνη και του Ορέστη Αγγελίδη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι, ξεκινώντας από την παρουσία τριών νέων παικτών στην ομάδα. «Στη συζήτηση που είχαμε με τους παίκτες είπαμε πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε το γεγονός αυτό ως άλλοθι», τόνισε ο προπονητής των Τρικάλων για να προσθέσει: «Η ομάδα έγινε πριν από δύο μέρες, αλλά αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας, θα πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ακόμη κι αν υπάρχει βάση. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, είπαμε να τα αφήσουμε στα αποδυτήρια και να παίξουμε ως ομάδα που είναι μαζί από καιρό».

Τα μηνύματα πάντως που «έστειλαν» τα Τρίκαλα ήταν θετικά όπως υπογραμμίζει ο Τακιανός: «Ήταν ενθαρρυντικά και μόνο τα μηνύματα. Απέναντι σε μια καλή ομάδα και μια δύσκολη έδρα ήμασταν ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Για μένα είναι ενθαρρυντικό το γεγονός πως πάνω από τρεις φορές επιστρέψαμε στο παιχνίδι και πως είχαμε το σθένος να διεκδικήσουμε ακόμη και τη νίκη. Έχουμε μια πικρία γιατί δύο δικές μας φάσεις δεν εκδηλώθηκαν , καθώς γλίστρησαν οι παίκτες μας. Παρόλα αυτά δεν πρέπει τα ενθαρρυντικά αυτά σημάδια να τα δούμε ως κάτι διαφορετικό, πέρα από το κέρδος που είχαμε σε εμπειρία, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΓΛ Φάρο, έναν αγώνα που έχει το «πρέπει» για εμάς.”

Σε ότι αφορά το στόχο της παραμονής δήλωσε: “Υπάρχει περίπτωση να σωθούν οι δύο ομάδες με επτά νίκες, αλλά έχοντας τις ισοβαθμίες. Αν δεν τις έχεις, θα χρειαστούν οχτώ νίκες. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε υπολογισμό, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις διαφορές”.