Φρύδας: “Βήμα, βήμα για την παραμονή”

frudas-bagelis-750x400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Τρικάλα Βαγγέλης Φρύδας, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την κατάσταση στην διοίκηση της ομάδας μετά και την αποχώρηση του κ. Ρουσιαμάνη, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στην ομάδα των Τρικάλων: Όταν φτάσαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που για εμένα ήταν κομβικό για την σεζόν, είπαμε θα κάνουμε μια προσπάθεια, ώστε η ομάδα να τελειώσει με αξιοπρέπεια την χρονιά και από εκεί και πέρα να δούμε σε δεύτερο χρόνο το θέμα ενίσχυσης, που θα μπορεί να κάνει το σύνολό μας να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

Σε πρώτο χρόνο κάναμε να μείνουν οι παίκτες που ήθελαν να φύγουν, κυρίως οι ξένοι, με αποτέλεσμα αφού καταφέραμε να κρατήσουμε τους παίκτες αυτούς, να μπει σε λειτουργία και η δεύτερη επιθυμία μας, να φέρουμε τρεις ακόμη ξένους παίκτες. Κάναμε την προσπάθειά μας και συμπληρώσαμε τους ξένους παίκτες μας, τώρα έχουμε έξι. Το αποτέλεσμα, με τον μικρό που πήραμε και από τον ΠΑΟΚ σαν ελεύθερο, ήταν να μπούμε σε λογική να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παλέψει στο γήπεδο και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για να παραμείνει στην κατηγορία.

Για το πως κατάφερε να συνέλθει η ομάδα διοικητικά, σε επίπεδο χρηματοδότησης, αλλά και για τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας κ.Ρουσιαμάνη: Ενεργοποιώντας την Τρικαλινή κοινωνία, καταφέραμε πολλά. Ενεργοποιήθηκε ο Δήμαρχος της πόλης που βγήκε μπροστά και όπως χαρακτηριστικά μου είπε έβαλε λεφτά από την τσέπη του για την ομάδα. Έδωσε την αύρα του και την στήριξή του στο να μπορούμε να πηγαίνουμε και να χτυπάμε πόρτες στα Τρίκαλα. Ο κ. Ρουσιαμάνης βοήθησε πολύ την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πολύ σημαντική η συμβολή του στο να έχει η πόλη για 5η σερί χρονιά, ομάδα στην Α’ κατηγορία. Έβαλε χρήματα, έβαλε χρόνο από την προσωπική του ζωή, έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και έκανε την ομάδα να εκπροσωπήσει τα Τρίκαλα με πολύ καλό πρόσωπο. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, είπε δεν θέλω άλλο Βαγγέλη, σου δίνω τις μετοχές μου, προχώρα εσύ. Βοηθάει και ο κ. Πλεξίδας στην ομάδα τώρα, σε επίπεδο χορηγικό. Έκανε μια κίνηση που ήταν σημαντική για εμάς για να ανέβουμε επίπεδο, βοήθησε την προσπάθεια και τώρα πάμε βήμα-βήμα.

Για τις δηλώσεις Αλευρογιάννη και την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος της Basket League: Τίποτα δεν είναι αληθές. Είπε λόγια για τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, που δεν βγήκαν καν από το στόμα του, εγώ τον κατανοώ μέχρι ένα σημείο αλλά να μην βλάψει και την ομάδα μου. Έχουμε μηδέν οφειλές, αν και είπε πως υπάρχουν οφειλές σε διαιτητές από πολλές ομάδες. Εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη μόνοι μας. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε θέματα όμως. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο αγωνιστικό, θέλουμε να δούμε πως ο προπονητής θα προσπαθήσει να συντονίσει την ομάδα στο γήπεδο. Η εικόνα που έδειξε η ομάδα μας στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν τόσο πολύ σοβαρή και ανταγωνιστική, έδειξε ότι έχει σφυγμό και έδειξε ότι αν και είναι σε δύσκολη θέση, μπορεί να γίνει ο σφυγμός ζωή. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, τα ματς είναι συγκεκριμένα, αλλά βήμα-βήμα πάμε.