Απογοήτευση….

12ab071ca9cc2992d9d02e2e78631f86_L

 

 

 

Ήττα με 0-1 από την Παναχαϊκή.

   Η περίφημη αντεπίθεση του δευτέρου γύρου που θα έφερνε τον ΑΟΤ πιο κοντά στις προνομιούχες θέσεις …ξεφούσκωσε με το ξεκίνημα. Η ήττα από την Παναχαϊκή εντός έδρας έκοψε και τα όνειρα αλλά και την διάθεση όλων καθώς οι Πατρινοί μας άφησαν δέκα βαθμούς πίσω (ουσιαστικά 11 αφού μας νίκησαν μέσα έξω).

Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο η ήττα. Είναι τα χάλια και η έλλειψη διάθεσης που παρουσίασαν οι περισσότεροι των παικτών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα 45 λεπτά η Παναχαϊκή με μοντέρνο και απλό ποδόσφαιρο κυριάρχησε απόλυτα, είχε ένα δοκάρι και προηγήθηκε με αυτογκολ του Λεάντρο Πίντο.

Ένα γκολ πολύτιμο, το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος παρά το γεγονός ότι στην επανάληψη τα Τρίκαλα μπήκαν στο παιχνίδι, έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν καν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Οι φίλαθλοι έφυγαν με αρκετή μουρμούρα από το γήπεδο και για το αποτέλεσμα αλλά και για την εμφάνιση.

Τα είχαν και με τον Γράφα αλλά και με αρκετούς παίκτες οι οποίοι δεν λέρωσαν σχεδόν το σορτσάκι τους. Και απορίες για τον λόγο που αποκτήθηκαν παίκτες με μεγάλο όνομα (βλέπε Ντακόλ) που δεν ήταν καν στην αποστολή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαλούτας (Ημαθίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης (80′ Γροντής), Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (70′ Ζγκούρι), Τόμιτς (57′ Ν’ Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεφ, Σαχινίδης

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Γκίνο (67′ Πολυχρόνης), Σωτηράκος, Στεργίδης (83′ Πλέγας), Φωτάκης (89′ Πολίμος), Ελευθεριάδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μωραϊτης, Φουρλάνος

Το παιχνίδι όπως το κάλυψε το sportrikala.gr:

Η βροχή σταμάτησε αλλά ο κόσμος είναι λίγος στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για το παιχνίδι του ΑΟΤ με την Παναχαϊκή.

 

Ο Θωμάς Γράφας κάθεται στον πάγκο για 3ο παιχνίδι, μετράει δύο νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια με Καλλιθέα (εντός) και Εργοτέλη (εκτός).

Στο πέταλο βρίσκονται περίπου 30 οργανωμένοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Η εξέλιξη του αγώνα:

12′ Κίτρινη κάρτα στον Πάνο

(*) Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο χωρίς κάτι το αξιόλογο με τους παίκτες της Παναχαϊκής πάντως να προσπαθούν να βγούν σε γρήγορες αντεπιθέσεις

25΄Ο Πίντο διώχνει σωτήρια σε κόρνερ προ του Στεργίδη

31′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Ο Μωραϊτης εξ επαφής μετά απο πάσα του Ντάσιου έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη!

35′ Κίτρινη κάρτα στον Φουρλάνο

41′ ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή. Μετά απο σέντρα του Στεργίδη ο Λεάντρο Πίντο άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολιδη

(*) Πιέζουν ψηλά τα Τρίκαλα στο πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης και οι παίκτες της Παναχαϊκής κάνουν λάθη.

60′ Ο Σούλης έχασε την μπάλα και ήταν εκτός εστίας αλλά το σουτ του Μιλοσάβλιεφ βρήκε πάνω σε σώματα αμυνομένων

61′ Μετά απο κόρνερ κεφαλιά του προωθημένου Κοτσώνη άουτ

63′ Κίτρινη κάρτα στον Λουμπαρδέα

67΄Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Σωτήρια επέμβαση του Σούλη προ του Τσιάρα!

71΄Μετά απο σέντρα του Πάνου κεφαλιά του Γιαννιτσάνη άουτ

74′ Νέα μεγάλη στιγμή για τον ΑΟΤ. Μετά απο απευθείας χτύπημα φάουλ του Χιντζίδη η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σούλη και κατέληξε άουτ!

79′ Κίτρινη κάρτα στον Ντάσιο