Δεν πάει Καλαμαριά η Βέροια

Η Football League περιμένει έγγραφο απόσυρσης

 

«Δεν πάμε στην Καλαμαριά, η ομάδα διαλύθηκε», έλεγαν ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ημαθίας και ήδη βρίσκονται σε επικοινωνία με τον ΠΣΑΠ, προκειμένου μέσω ΕΠΟ να δοθεί ένα περιθώριο και να τους επιτραπεί να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους.

Όσο για τη διοργανώτρια; Η Football League δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία κίνηση εάν προηγουμένως η Βέροια δεν στείλει έγγραφο με το οποίο να δηλώνει ότι αποσύρεται. Για να σταλεί, βέβαια, αυτό θα πρέπει προηγουμένως να παρθεί σχετική απόφαση από το ΔΣ της ΠΑΕ. Άγνωστο και αυτό εάν γίνει έως την Παρασκευή (23/02), αφού έως το απόγευμα της Τετάρτης (21/02) δεν υπήρχε η παραμικρή ενημέρωση.

Εννοείται πως αν η Βέροια δεν δηλώσει ότι αποσύρεται, τότε ο Απόλλων Πόντου θα πρέπει να παραταχθεί στο γήπεδό του την Κυριακή (25/02), ώστε ακολούθως να κλείσει το φύλλο αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (26/02) εκπνέει η προθεσμία εξόφλησης των Γκονζάλες, Μπατιόν. Εάν έστω και ο ένας δεν πληρωθεί, τότε την Τρίτη (27/02) η διοργανώτρια θα ανακοινώσει την αποβολή της «Βασίλισσας του Βορρά» από το πρωτάθλημα.