Κάτι κινείται στα Τρίκαλα BC!

10626619_668284516612862_4766689160763654509_n

Ξεκίνησαν πάλι οι προπονήσεις.

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα όσον αφορά την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Βαγγέλη Φρύδα για οικονομική ενίσχυση της ομάδας ώστε να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στα πόδια της. Το πρώτο μεγάλο εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεραστεί ήταν να πειστούν οι Φιλντς και Θεϊμς να παραμείνουν στην ομάδα αν και είχαν πάρει την απόφαση να αποχωρήσουν μετά τις πρόσφατες εξελίξεις.

Οι δύο Αμερικάνοι πληρώθηκαν και δέχτηκαν να παραμείνουν και έτσι μαζί με τον Τέγιτς ο οποίος επέστρεψε σήμερα απο την Σερβία θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος και το επόμενο βήμα είναι να βρεθούν άμεσα  οι τρεις νέοι ξένοι που θα καλύψουν τις τρεις κενές θέσεις που υπάρρχουν.

Ταυτόχρονα πάντως, ο Φώτης Τακιανός, κοιτάζει και περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και που μπορούν να επαναπατριστούν ή Κύπριους που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Απο την άλλη σημαντικό είναι να επιστρέψουν και οι τραυματίες. Χατζηνικόλας, Καλογιαννίδης είναι σε περίοδο αποθεραπείας ενώ ο Τάταρης μάλλον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν γιατί πρέπει να κάνει επέμβαση στο πόδι του.